View Single Post
Staro 20.01.2010., 22:26   #279
hrvoje_marin
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
uf

Vjerujem da nije.

Posebno nije ako ce kupac koji u gradu kupovine, ima priliku na licu mjesta izvaditi monitor na stolu Kodeks servisa/salona i posvetiti 10 minuta paznje na uobicajenu provjeru kod kupovine LCD-a + sve moguce potencijalne probleme, za koje je prethodno saznao citajuci komentare postojecih vlasnika. Nesto sto je vecina vlasnika Dell monitora ovog foruma (koji su bili u prilici) obligatorno napravila prije nego je monitor nosila kuci. Cak i kad su decki iz Kodeksa, morali nove zamjene narucivati ako se nije nasao model bez greske.
Dell ne odobrava zamjenu zbog Green Pink tinta. A kako je onda distributeru, ako se ti žališ? Ili ako tražiš A01, a oni ti ne mogu jamčiti koji ćeš dobiti?

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova

Ali kupac iz ove price, hladno konstatira :

Prema tome, ocigledno zaletavanje si nazalost nepotrebno kapitalizirao u sve ovo sto sad imas pred sobom kao posljedicu.

Metodologija tvoje kupovine meni jednostavno nema nikakve logicnosti. Na jednu stranu dajes neki studiozni pristup sto si sve cuo/procitao, pravila koje se nisu postovala, s druge strane kao najpasivniji potrosac na mjestu mogucnosti provjere... nosis kutije kuci kao da si kupio dva Ariela. Zao mi je ali to meni nije normalna kupovina. Ovo ostalo radije necu kometirati jer se bojim da me ceka jos opsirnije nevezana prica na temu tvoje kupovine.

Sretno ti bilo u svakom slucaju.

Metoda se svakako sad može nazvati naivnom, ali očekivati sve što sam doživio nikako. Što je normalno da monitor od skoro 5k kuna ima tvorničku grešku? Sad imam 2. doma, prvi je bio 75% slijeva zeleni, ovaj 55% recimo.

To je ok za Ultrasharp? Ne bih ništa o Kodeksu, ali Combis je samo 15% kriv, ako i toliko.

Hrvoje
hrvoje_marin je offline   Reply With Quote