View Single Post
Staro 20.01.2010., 20:22   #277
hrvoje_marin
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
Exclamation

Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Iskreno ti zelim da sto prije nadjes zadovoljavajuci primjerak ili nadjes zamjenu na svoje zadovoljstvo, ali...

oprosti mi na direktnosti, ali nacin koji na opisujes svoj problem je toliko generalan, bez promila upotrebljivog za konstruktivno snalazenje u tvojoj epizodi sa monitorom.

Nerazumijevanje nije razlog za nepoštovanje.

Citiraj:
Samo ako se radi o kafanskoj prici u kojoj se prijateljima prepricava sto je Joco reko rodjaku od prijatelja koji radi kod njegove svekrve u Dell-u. Ako znas iz kojeg si izvora nabavio monitor a to je u tvojoj prici takodjer nejasno (Combis?) onda je procedura reklamacije prilicno jasna.
Aha, a tko donosi odluke o opravdanosti reklamacije? Combis?

Citiraj:

Preteže u cemu? U zanemarivanju tvog slucaja?

Moj slučaj nije ništa posebno. Svaki 5 U2410 nije green pink tint

Citiraj:
Ne znam koliko dalje ima svrhe pokusati nesto objasnjavati, ako ti ovo ozbiljno mislis sto pises na temu Dell odnosa sa jedinkom kupcem Dell za tebe zna jednako kao i za onog koji je kupio pedest komada za firmu = ne postojite!

Za to mu sluzi prodajno servisna/distributerska ekipa koja postoji u HR.
Dell odobrava sve reklamacije, i za 1 i za 50 komada.

Citiraj:
Ako aludiras na manjkavosti svog modela i djecje bolesti koje prolazi zbog eksplozivne brzine stavljanja nezavrsenih proizvoda na trziste... onda je Dell svakako krivac. Kao i svaki drugi igrac u segmentu koji mora imati konkurentan model u kratko vrijeme na policama ponude. Samo tvoj model je od prvog web testiranja dao naznake spomenutih manjkavosti. Puno ljudi ga je zbog toga stavilo na cekanje ili prekrizilo.
Nije sasvim tako, niti TFT central direktno, a PRAD nikako ne spominju ni green pink tint ni dithering.

Citiraj:

Nije kako?

Tko je ta osoba konkretno? Jaklin? Dvojac iz Combisa ili netko iz Bug redakcije?
DELL EMERGING MARKETS (EMEA) LIMITED
Rapska 46B/4
10000 Zagreb

Citiraj:

Distributer je u ovom slucaju tvoja jedina veza sa Dellom. Prepucavanje sa vise od jedne firme (od koje si kupio) je slobodno izabrano druzenje i nema veze sa rjesavanjem problema kojeg si (pokusao) objasniti.

Aha, a ako ti distributer kaže da čeka odgovor od Dell-a? Onda laže?
A ako ti Dell-ov distributer proda krajem prosinca monitor s problemom koji je poznat od početka listopada a serijska je greška na svima?

Citiraj:
Dell za razliku od HP-a ima uredan i svima dostupan salon u Kodeksu gdje mozes (ili u servisu) uredno pregledati svaki model koji mislis kupiti. Ili se usetati kao turist u salon te informativno pregledati modele koji upaljeni stoje u salonu.

Točno, pitao sam u Kodeksu mogu li pogledati monitor pa onda platiti, nakon par sekundi = da, može. I to je za 5. Samo je smiješno da je potrebno, pa tvornički je kalibriran.

Citiraj:
Kamo srece da se pojavi HP salon u ZG-u, u kojem ce se sadasnji model iz teme kao i svi buduci nasljednici moci pregledati na licu mjesta. U nedostatku spomenutog, veliki broj kupaca iz teme je isti morao kupiti na nevidjeno ili moliti trgovca da im dopusti provjeru.
Isto je i Dell, molba, nije default.

Citiraj:
Dakle kupio si dva komada U2410 i zivis u Zagrebu? Zivis u Zagrebu u kojem ti Kodeks nudi salon i servis za probu kupljenog monitora? Kako se u to uklapa da si zavrsio nevidjenim monitorom na svom stolu? Sretno u rubikonu ove price ali nadam se da ce barem biti zadovoljan na kraju.
Ja sam išao za tim da kupujem Dell, pa uzeo kutiju od Combisa ili Kodeksa, koja je razlika? (1000kn btw.) 4100 + PDV taj monitor meni ne vrijedi. Ne možeš reći da je lošiji od LP2475W, a u2410 je 500$ u USA. Da ne spominjem IPS Full HD Panasonic za 3600kn (82cm TV).

usput rečeno, prije 17 godina bio sam kontakt za Dell u Hrvatskoj.

lp,

Hrvoje
hrvoje_marin je offline   Reply With Quote