View Single Post
Staro 06.11.2004., 19:22   #25
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by tor He, he...Slučajno, majke mi! Jelc je prešao na NVIDU! Barem ploču Uzeo je ono moje čudo

Hahaha, jedan od prvih postova koje sam imao na Ekspertu je bilo vezano za AMD64-u, malo preplasen nakon prodaje G5-ice (Mac) temperaturama koje su se zbivale u PC svijetu upravo sam dok mi je davao odgovor Tor, citao kako advokatira contra mog socket-a, a vidi sad igru koju igra

Kad kodiram video + upaljeni Tuner + po koja aplikacija, ne prelazi nikad za CPU > 42C, MBO 30C max ili vidljivo na primjeru *

No cim je zavrsio sve se vraca u normalu i procesor nikad u normalnom radu ne prelazi 38C, dok je vecinom izmedju 35/36C ili opet na primjeru *

U idilicnim trenutcima i ovo se moze vidjeti.

Tajna kao sto je i meni u prvom postu rekao Tor je u kucistu !

Nakon puno igranja sa raznim kombinacijama dosao sam do pravih temperatura. Osim Zalmana nemam ama bas ni jedan fancy cooler a svi rade posao kako treba

Zalmanu sam maknuo fan-mate jer sam htio da ima manje kablova i skuzio da se on bez njega vrti jos bolje i hladi bolje, do sad bez ikakve stete za njegov rad

Ostali unutrasnji cooleri su 3x Spire jedan za odvodjenje,
a ostala dva na nosu kucista za hladjenje.

Za opake vrucine u trubi duckt-u imam ludi magnetski TMD Cooler koji se direktno izivljava na CPU i dostize perverzne buke (nije uopce u funkciji osim u Ljeto) ali zato spusta 64-u da nikad ni na najvecoj vrucini i zaposlenosti sa ili bez AC-a vrucina nikad ne prelazi 44C

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 08.11.2004. u 02:25.
Visage je offline   Reply With Quote