Citiraj:
Autor jucca
Evo stigao i treći 2475W, napokon dobar model. Nema dead pixela, boje OK od ruba do ruba. Maaaaalo po sredini vuce na zelenu, no zbog toga ga necu opet vracat. Sad ide na kalibraciju pa cemo vidit. BTW, revizija je GiG177, Poljska, 10/2010.g
|
Di si kupio? Kako ide procedura s vraćanjem?
Thx,
Hrvoje
Citiraj:
Autor Visage
Hm, moze li malo elaboriranje na temu sramotnog prodavaca Della? Pricamo li o ducanu koji prodaje Dell proizvode ili Kodeksu? Ako je drugo, tad ce biti prvi glas, barem meni.
|
Teško je reći tko radi probleme, ali mislim da preteže Dell, koji btw. ima čovjeka u Hrvatskoj. U2410 je ipak Dell-ova greška, a ne Combisova.
Citiraj:
Autor Visage
Ponasanje Della nisi ni mogao dozivjeti jer njegova veza sa HR je utoliko da se preko distributerske nabave ili reklamacije preko web sucelja u servisu, posalje e-razglednica u kojoj se navodi razlog vracanja. Nakon toga se pojave datumi kad servis moze ocekivati povratak u nekoj sljedecoj narudjbi. To je jedini opis njihovog odnosa. Nema tu nikakve "ljudske" komunikacije sa Dellom za takve mikroskopske kolicine monitora ili pojedinacne slucajeve.
|
Nije tako, pričao sam s osobom koja je Dell u Hrvatskoj. I tek tada je rješen problem. Tako da, distributer nije svemoguć.
Ali prepucavanja sa 2 tvrtke zbog jednog problema mi je dosta.
Hrvoje
Citiraj:
Autor Terminator02
Što bi vi htjeli od monitora za 550$  
Hvala Bogu da se kod nas može dobaviti Dell i HP i nek nam živi Kodeks! 
|
Dell sam zaboravio dok se god usluga podrške ne izjednači sa ... Slovenijom.
To sa distributerima je loš vic, ako proizvođač nema tu kod nas račun u banci, ne kupujem. Dakle HP nije ni približno kao Dell u tom smislu. A ni odnos prema green pink tonu isto tako.
Hrvoje
Citiraj:
Autor hrvoje_marin
Trenutno sam u fazi vraćanja 2. U2410 i povrata novaca. Umoran sam od Della, U2410 i green pink tint problema. Ponašanje Dell i prodavača = sramotno.
Hrvoje
|
Dakle sramotno jer ni nakon 7 dana, prijave da želim zamjenu zbog greške u A00 firmwareu U2410 nisam dobio odgovor. A kao Ultrasharp.
Hrvoje
drugi put napiši sve što želiš u jednom postu. - mod