instalirao i svaki put mi pise turn off pc, i svaki put to napravim i nista, postavio sam i ahci mode help??
radi se o 10.6.2 hazard-ovom dvd-u
nzm sta da vise radim, sad sam shvatio da mi u biosu postavke neostaju tj. stalno se vraca na defoult...kak da to rijesim p35-ds3l pokusaaat cu jos s kalyway-om
posto mi je disk podijeljen na dvije particije kada stisnem na particiju di je bio win7 i stisnem erase i particiju formatira u HFS journaled, ali nedobivam opciju da odredim guid, mbr ili nzm sta je trece, sta da napravim dali da prebacim jebenih 600gb podataka na neki hdd, pa ispofrmatiram cijeli disk pa onda opalim gore podatke ili...nacito sam se reviewa ali nigdje nema za hazzarda
EDIT: evo jedan do jaja razradjen tut da tak svi pisu svakom bi cugu platio
http://www.scribd.com/doc/7795584/Le...4?autodown=pdf
ponajvise se radi za p35 ds3l ploce...e sad uspio sam sve instalirati no verzija je 10.5.2. ali nemogu zavrsiti instalaciju, jer kao da mi nepodrzava network adapter procitao sam negdje da p35-ds3l nece skontat odma lan, nego da moram u pci karticu ubosti uzas, a trenutno kad sam probo bootat ovaj hazardov DVD udjem u instalation setup i jednostavno nevidi hdd, bit ce ovo dug dan