Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 19.01.2010., 20:57   #455
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Procitao sam sve od prve do zadnje stranice, al imam par pitanja. Posto bi slika, odnosno video bio rjesen preko plazme koja nema HDMI (ima brdo chincheva i dva VGA) pa pretpostavljam da se uz WD dobije kabel koji na zavrsetku ima zuti chinch za video?

Najveci problem mi je zvuk koji nemam pojma kako rijesit jer plazma nema zvucnike (tj ima jedan koji krci, dovoljno za dnevnik).

Kad se gledaju filmovi, obicno su to DVD-ovi iz videoteke, preko Sony-evog nekog 5.1 kucnog kina. Mislio sam zvuk izlaz spojit na taj sony ali on za ulaze ima samo onaj svoj sugavi DMPort (Sonyeva vizija HDMI-a) i obicni mini audio in (onaj utor sto izgleda kao od walkman-a, iPhone-a, bilo kojeg mp3 player-a).

Moje pitanje je:
1. Jel ima WD taj obicni audio izlaz kojeg bi spojio na Sony-ev audio in?
2. Ako ima i moguce ih je upariti, sta je na kraju sa zvukom? Analogni, nemam 5.1, jel ce radit AC3, ko kodira, ko dekodira, sta je sa DTS zvukom...
3. Ako to nista ne funkcionira, preporucite mi jeftino "zvucno "rjesenje.

thx puno na savjetima...

P.S. - Slobodno preporucite neko all-in-one player rjesenje osim WD-a, koji cita sve zivo i mrtvo, mkv, fullHD... i da ima zvucnike sa sobom. Dakle nesto poput ovog Sony-a samo sa vecom podrskom, i naravno USB-om da ne moram przit DVD. Mreza mi i nije prioritet, ali ako ju ima... fijuuu...