Citiraj:
Autor SaleFFS
pa i wii to moze
|
Moze sam si pogledaj na Wii-u kakve su igre (shovelware) i kakve su na xbox-u...
@Gabre prodana duso
@SaleFFS - a jebiga to ti je sve subjektivan dojam, Wii je meni smece da budem iskren, preskupo mi je dati 1600 za konzolu a periferija se krece oko 600-700kn (jos jedan gamepad tj Wiimote) pa ti slozi za ekipu da igrate u cetvero, a igre su ubi boze, moze biti zabavno daleko od toga ali vjeruj mi vrlo brzo moze i dosadit, dalje necu ulaziti o 1001 nastavku supermaria koji je ono daj ajde vise brate promijeni malo, Cisti primjer je mrak igra MadWorld koju bi zestoko volio odigrat prodana u samo 66 000 primjeraka na 61milju prodanih konzola...
Xbox360 je ono sto je PS1 i PS2 bio samo sto PS ima daleko bolje ekskluzive od Gears of war-a, Mass Effecta, Halo itd. opet vecinu tu tzv xbox-ovih ekskluziva mozes na kompu odigrat, prednost mu je jel besplatno igranje, samo je kvaka da se zna kako zavrsavaju ti sa modanim konzolama, tako da ti taman prije blagdana zbananiraju konzolu (bilo je nedano dva dana prije COD-a 6 zbananirali 1,5 konzola nebili povecali prodaju istoimenih

) plus toga placa se online igranje i ajde u zadnje vrijeme konzole toliko nerikavaju...
Dok mi PS3 sluzi kao media centar, stremanje filmova, mjuze, slika sa kompa (od 1080p filmica, mkv, rara, zipa uglavnom sve zvace), imas BluRay player, baciti oko na net, online igranje je besplatno naspram xbox-a (mislim da je 50$ godisnja pretplata nisam siguran) nema problema sa rikavanjem konzola, uskoro i podrska za 3D i filmove i igre, uglavnom ja sam si ga uzeo radi igara tipa MGS4, GT5, GoW3 itd, a naveo sam da cijene i nisu tak opasne kak se cine, nisu niti priblizne kao u nasim nam dragim ducanima po 600kn...
Tak da ako je klinac do nekih 6-7 godina definitvno Wii, poslije toga ajmo reci Xbox iako se na kompu od 2000kn moze bolje izigrati (subjektivno naravno) i PS3 na zadnjem mjestu ali jedinu manu mu mogu naci je to kupovanje igara ali ostalo sto se dobije uz njega mislim da se cak nije niti potrebno igrat na njemu

(vise sam na PS-u nego na kompu)....
Eto da neduljim...