Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 19.01.2010., 19:15   #3071
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Medo ostavi se mog IQ-ua, bolje gledaj sta pises.

To sto ne posjedujem nista sto spada u hiend, ne znaci da nisam nista cuo iz te domene, i da nisam razgovarao sa ljudima koji je imaju.

I stalno seres o tom DSP, pa daj mi pokazi stereo sistem u kojem je DSP i da ga netko posjeduje iz ovih krajeva? Cijelo vrijeme ti je u glavi taj frendova Pioneer i njegov moćan DSP. Ok, kucno kino, ali mi govorimo o hifi/stereo. Brkas pojmove.

Citiraj:
Takvom čovjeku nema veće depresije nego kad mu fali basa ili visokih i kad skuži da po tom pitanju ne može ama baš ništa napraviti s opremom za koju je izrigao nekoliko tisuća kuna. I to za STEREO!
Tak tvoj covijek iz price ti je u banani, jer, kao prvo ako je kupovao, trebao je poslusat komponente. Trebao ih je odabrat prikladno svojoj slusaoni. Odabrati da izbjegne los matching. I jos puno stvari, i onda mu ne treba nikakav mocan DSP, pogotovo ne u Pioneer resiveru kojeg ti stalno spominjes.

Ja ne kazem da recimo za ovakav jedan uredjaj se ne bi naslo mjesta u HIFI-ju, http://www.behringer.com/EN/Products/DEQ2496.aspx
ali ti stalno spominjes DSP, a referneca koju si spomenuo je pioneer resiver.

A ti micek isto čkomi, samo cekas da se Sysa javi i da ga ti podyebavas za Logije. Pa sta ako ih ima? Prije je bio u tim vodama, danas vise nije, ali popriličnu količinu znanja ima i s njim se da raspravljat.

srale7 je offline   Reply With Quote