Citiraj:
Autor srale7
Cijenu mjerenja i proračuna ne znam, ali vjerujem da je normalna posto mu je to radio član foruma Ishmael. I mislim da kompletna cijena sa mjerenjem ne prelazi 10k Kn.
I recenica nije snobovsko preseratorska, ver samo malo iskarikirano, ali to stoji da mozes imat sistem od 100 000€ u losoj slusaoni ce zvucat losije od sistema od 3-4000€ u tretiranoj slusaoni, i on je to htio naglasit.
|
Gle ljudi da skratim...dok ne kupite hifu ko taj lik i dok ne potrosite tolike pare na hifu NEMATE pravo bullshit-at tu i izmisljati toplu vodu i filozofirati.Da je kostalo 25k kn nije vasa stvar.To su njegovi novci,njegov stan i njegova zelja i iskreno ispalo je super i kada bih imao takav sistem i ja bi vjerovatno pljunuo tolike pare...Zato ajd smirite strasti
Citiraj:
Autor Don
Ne znam ni ja cijenu mjerenja, ali Ishmael je ČOVJEK samo takav, sigurno ne "zarađuje na takvim stvarima već se zadovolji s buteljom finog vina  (govorim iz vlastitog iskustva)
off topic
Daj te se ostavite pametovanja (jer je to samo spam) kad ste toliko tvrdoglavi da bi shvatitli neke stvari 
|
Don i ja sam također cuo samo dobre stvari o Ishmaelu
Citiraj:
Autor zvonac
evo sisa 
Prihvaćam sve preporuke, savjete
Inače ovo je dok je isključen pure direct..To je trenutno kak sam si podesil..
|
A za ovo nemam komentara...Loudness...Zasto to cudo opce postoji na komponentama.Trebalo bi pisati BUM BUM efekt umjesto toga sto pise