View Single Post
Staro 19.01.2010., 12:11   #304
T0X1C
n00b

T0X1C's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ja neznam sto ste se uspanicili s ovim otezanjem fermija, inako grafe stare godinu i pol guraju sve nove igre koje izadju na trziste, ako nekim cudom postanu preslabe, postoji atijeva 5 serija i to je to.

A to vezano da mi je nvidia pala u ocima, nije, ljudi pokušavaju sve marketinške trikove da bi odrzali zanimanje ljudi na svojim proizvodima i to im očito pali, svi veci sajtovi šuškaju o nadolazecim fermijima, ljudi se žale kako kasne a nvidia u svoj toj zbrci lagano dorađuje novi GPU i na kraju ce se opet kupovat makar bio i 5-10% bolji od konkurencije. Dok je s druge strane atijeva 5 serija vec zaboravljena proslost, bilo pa prošlo...

I na kraju, kao sto sam vec reka, ako fermi bude kvalitetan kupovat ce se, ako nebude valjao imate ati i neznam oko cega frka, nije nestašica kartica na tržištu pa sad da moramo cekat fermi ko ozebli sunce.

Zato uživajte u prepucavanjima, igrajte igre, popijte pivo i uživajte dok fermi ne stigne, kad dodje e onda možemo pocet pljuvat ako bude katastrofalan
T0X1C je offline