View Single Post
Staro 19.01.2010., 00:53   #67
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Moguchi OT ali dobrih namjera :)

Citiraj:
Autor Overhaul Pregled postova
A midi mjuzikicu imam i ja na nekakvim DD disketama, zadnji put kad sam to digao u atariju u cubase dvici, nije više šljakalo.
Atari je imao nesto nesto losiju tendenciju njeznosti prema disketama naspram Amige/Jabuke i ostalih disketara. No nijedna platforma ne moze PC-a nadmasiti u disciplini unistavanja disketa. Ponekad si imao osjecaj da je svaki drugi PC flopach neka druga platforma kako se znao ponasati prema citljivosti disketa. Nadam se da se jos koji forumas sjeca ovakvih spravica.

Citiraj:
No to je sve smijurija od podataka
Uzeti u obzir da je Mirage imao 128kb memorije za pohranu sampleova i takvim mizernim uzrokovanjem da bi ga svaka telefonska sekretarica posramila sa njegovih 6.5 sekundi limita. No to nije bio limit da citavi album IC-a zavrsi sa ovakvim rezultatima. Smijurija je nazalost da je ekspanzija svih dostupnosti unazadila istinsku kreativnost i inovaciju na skoro svim razinama stvaralastva. Ako ponovo maknemo pokretne slike iz danasnje price gomilanja podataka, covjek vidi koliko luksuz velicine moze biti poguban po kreativnost

Citiraj:
No, te sitnice nisu referenca za potrebe arhiviranja video sirovina u današnjim RAW mega rezolucijama.
RAM/UDO/LTO-4 (citaj i dalje radije UDO)... cekanje dana da se zbida ispod $ tisuchice.

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Ma, Firewire FTW
Vatrena voda bez daljnjeg, cak i sa najmanje alkohonim transferom. Doduse, ne zamjeram ti ako i pohvalis eSATU, barem dok ti je sig jos aktualan

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Oš DD, oš HD diskete...sve čita i piše
Oche li ova slika reci da se Minolta vratila kuci? :
Visage je offline   Reply With Quote