Citiraj:
Autor aircanada
Rijetko gledam killcam, a kako igram sa ekipom, onda se nadje netko tko primjeti cheatere... Kako je ekipa bila admin na klasnkim serverima CSS-a, znaju kako hackovi funkcioniraju. Ima jako puno onih sta ne koriste aimbot, ali koriste wallhack, odnosno, da mu bude neprijatelj, na primjer, u crvenom kvadratu, a njegov tim u zelenom. I onda zna tko kada i di je. Nece imat score 100:2, ali ce unistit dosta igru. A imas i onih sta stave aimbot na prsa, pa nije uvik headshot, itd... Iznenadija bi se kad bi malo bolje obraca pozornost...
|
Pa lol sta ti meni objasnjavas vrste haxova? Dobro znam vecinu njih jos od cs-a. Ako sam rekao da sam vidio 5+- cheatera onda sam ih toliko vidio...
Al ne, ti i tvoja ekipa...
Citiraj:
Autor aircanada
Imam klasu samo za tubanje, odnosno, kad pritivnicka ekipa pocne sa tubom, slijedi upozorenje da ne koristi tubu, na drugu tubu nas 6 uzmu klasu tubanja, i onda ovi popizde, uglavnom se disconnectaju 
|
Takvi kao ti i tvoja "ekipa" su jos gori, jer ovi noobvi neznaju igrat pa makar sa tim noob cannonom uvate 4-5 killova.
Citiraj:
Autor maX
Ja sam jednu večer umjerene igre (prvi puta sam igrao cod6 pa sam se još privikavao) frendu digao za 8 levela tako da je moguće u 3 dana bez problema to odraditi...
|
Jeste bato, ali nije isto se isto dici sa 20tog levela na 28 kao i sa 50 na 58

Ali stvar koja se dogodila izteu je da je upao u hackiran server di je za jedan kill dobio 2438938497358 exp. Puno se njima to dogodilo, nisi jedini.