View Single Post
Staro 18.01.2010., 23:42   #2369
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor aircanada Pregled postova
Rijetko gledam killcam, a kako igram sa ekipom, onda se nadje netko tko primjeti cheatere... Kako je ekipa bila admin na klasnkim serverima CSS-a, znaju kako hackovi funkcioniraju. Ima jako puno onih sta ne koriste aimbot, ali koriste wallhack, odnosno, da mu bude neprijatelj, na primjer, u crvenom kvadratu, a njegov tim u zelenom. I onda zna tko kada i di je. Nece imat score 100:2, ali ce unistit dosta igru. A imas i onih sta stave aimbot na prsa, pa nije uvik headshot, itd... Iznenadija bi se kad bi malo bolje obraca pozornost...
Pa lol sta ti meni objasnjavas vrste haxova? Dobro znam vecinu njih jos od cs-a. Ako sam rekao da sam vidio 5+- cheatera onda sam ih toliko vidio...
Al ne, ti i tvoja ekipa...

Citiraj:
Autor aircanada Pregled postova
Imam klasu samo za tubanje, odnosno, kad pritivnicka ekipa pocne sa tubom, slijedi upozorenje da ne koristi tubu, na drugu tubu nas 6 uzmu klasu tubanja, i onda ovi popizde, uglavnom se disconnectaju
Takvi kao ti i tvoja "ekipa" su jos gori, jer ovi noobvi neznaju igrat pa makar sa tim noob cannonom uvate 4-5 killova.

Citiraj:
Autor maX Pregled postova
Ja sam jednu večer umjerene igre (prvi puta sam igrao cod6 pa sam se još privikavao) frendu digao za 8 levela tako da je moguće u 3 dana bez problema to odraditi...
Jeste bato, ali nije isto se isto dici sa 20tog levela na 28 kao i sa 50 na 58
Ali stvar koja se dogodila izteu je da je upao u hackiran server di je za jedan kill dobio 2438938497358 exp. Puno se njima to dogodilo, nisi jedini.

Zadnje izmijenjeno od: Moree. 18.01.2010. u 23:52.
Moree je offline   Reply With Quote