18.01.2010., 19:36
|
|
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Autor Black Warrior
Pozdrav, ja sam stari igrac sampa i bio vlasnik servera koji je propao zbog skripte koja nije radila na linuxu nego samo na windowsima, uglavnom odlucio sam opet krenut sa novim serverom jer sad imam bolju skriptu sa puno novih mogucnosti i minimalno bugova. Jos nije otvoren server jer treba sredit neke sitnice kao i forum koji radi ali nije jos sve do kraja slozeno pa kada sve bude gotovo na forumu ce pisati. Ako netko ima iskustva sa tom igrom neka se javi jer nije lako sam vodit server, po mogucnosti bi bilo dobro kad bi znao dobro pisat engleski jer ako ce bit losa popularnost servera u EX-YU mozda bi presao na global server znaci da iz cijelog svijeta ljudi mogu igrat zato mi treba netko ko dobro pise i zna eng da nebi bilo problema posto ja neznam bas pisat eng.
link: http://newlife-roleplay.forumcroatian.com/index.htm
NA FORUMU PISE UKRATKO O SERVERU
pozdrav
|
Poz,
javljam se kao dobrovoljac s dobrim znanjem eng. jezika.....Ja i prijatelj smo vodili samp server prije skoro 1 godinu...Meni se u medjuvremenu srusio sistem i izgrebao mi se dvd od gta sa,tako da nisam igrao mp skoro godinu dana...Imam jos uvijek backup dva svoja servera....Sutra cu od jednog prijatelja dobit gta sa i backupirat ga na hard...Biti cu u mogucnosti igranja mp,i nadam se,vodjenja servera s tobom.... 
|
|