View Single Post
Staro 18.01.2010., 19:24   #12
Daniel_Cro
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Pozdrav!

Nije me bilo vec skoro dvije godine pa mali updejt.
Kupio sam AverTV Duo Hybrid. Trebala bi biti ista ko i speedy ali sa dva tunera.
Antenu sam razdijelio na dva ulaza tako da mogu gledati dva programa odjedamput. Na primjer u DVBvieweru gledam HRT1 (digitalni), a u VirtualDub-u snimam na Z1 (analogno).
Istina skoro pa nikad mi nije zatrebao taj "feature". Kupio sam vise radi toga da imam TV na jednom tuneru a FM (radio) na drugom, ali nikak da smontiram FM antenu...
Sto se tice capture-a, s digitalne TV se direktno snima MPEG2 stream, koji je DVD kvalitete (valjda) i moze se naknadno obraditi u VirtualdubMod-u ili u Avidemux-u (kojeg danas preferiram). No, MPEG2 stream je mozda najbolje samo prebaciti u VOB datoteku za DVD i nema prekodiravanja i imate DVD sa originalom!
Daljinski uopce ne koristim jer imam media center tipkovicu koja mi sluzi za SVE!
@tintin
Analogna TV je super, pravi preporod nakon Leadtek-ove. AVERTV-ov software ima neki filter koji smanji smetnje, ali se uocava neki ghosting effect, dok u virtualDub-u se vidi malcice smenje, ali je ostra slika.

Mali problem je sto kad pritegnem karticu za kuciste (rupica se bas ne poklapa) cini mi se da ne sjedne onda kartica kak spada jer mi tu i tamo kad restartam komp ne nadje se tv kartica, pa moram restartat komp (taj mi je komp uvijek ukljucen pa me to ne zamara).
Daniel_Cro je offline   Reply With Quote