View Single Post
Staro 18.01.2010., 18:15   #2356
aircanada
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Ja ovih 30+ nukova sam u 90 posto slucajeva dobio na samom pocetku igre, znaci 25:0. Najbolji recept po meni je cisti rush i flankanje, jako puno paziti na radar...tamo gdje nema tvojih, tamo je enemy team. Uvijek najvise pretrcim i nikad nisam u grupi sa svojima, nego daleko od njih. Killstrekaovi za nuke su: harier strike, chopper gunner, nuke.

Neznam bas, meni se cini da ljudi previse abjusaju rijec "camping" pogotovo na tdmu. Za mene je camping na tdmu kad se neko sakrije u neku sobu ili kutak i samo gleda ko ce naletit.
Jucer su me prozvali kamperom jer sam ih pwno na Terminalu ko male majmune. Ja gore na stepenicama a oni se spawnaju dole i samo dolaze. Naravno odma kamper. Neznam sta bi trebao, otic mozda od tamo? Pravit krugove po mapi i pucati po staklima?
Opcenito ljudi previse whinaju. Kao price da ima 60 posto cheatera u igri. Ja dosada vidio mozda 5 cheatera otkad igram. Ali naravno kad dobijem nuke odma sam cheater i to me prozivaju ljudi koji su tek na 20tom levelu.
Rijetko gledam killcam, a kako igram sa ekipom, onda se nadje netko tko primjeti cheatere... Kako je ekipa bila admin na klasnkim serverima CSS-a, znaju kako hackovi funkcioniraju. Ima jako puno onih sta ne koriste aimbot, ali koriste wallhack, odnosno, da mu bude neprijatelj, na primjer, u crvenom kvadratu, a njegov tim u zelenom. I onda zna tko kada i di je. Nece imat score 100:2, ali ce unistit dosta igru. A imas i onih sta stave aimbot na prsa, pa nije uvik headshot, itd... Iznenadija bi se kad bi malo bolje obraca pozornost...
Citiraj:
Autor PjanDjan Pregled postova
nakon mj. dana igranja dosadilo...ako uskoro ne bude dedi servera, mod toolsa..ovo nece dobro zavrsiti.
Evo, i meni.. usao u 4. prestige, i bas nemam neke volje za igranjem. Ali eto... Kad je ekipa prava, bude dobre zabave..

aircanada je offline   Reply With Quote