Citiraj:
Autor Mirkopoter
Btw. kako uspijete dobit nuke, pa meč pre brzo završi?
|
Ja ovih 30+ nukova sam u 90 posto slucajeva dobio na samom pocetku igre, znaci 25:0. Najbolji recept po meni je cisti rush i flankanje, jako puno paziti na radar...tamo gdje nema tvojih, tamo je enemy team. Uvijek najvise pretrcim i nikad nisam u grupi sa svojima, nego daleko od njih. Killstrekaovi za nuke su: harier strike, chopper gunner, nuke.
Citiraj:
Autor aircanada
TD je cisto kampiranje i igranje sa tezim noobovima. Na ostalim modovima, je lakse, jer duze traje, pogotovo demolition..
|
Neznam bas, meni se cini da ljudi previse abjusaju rijec "camping" pogotovo na tdmu. Za mene je camping na tdmu kad se neko sakrije u neku sobu ili kutak i samo gleda ko ce naletit.
Jucer su me prozvali kamperom jer sam ih pwno na Terminalu ko male majmune. Ja gore na stepenicama a oni se spawnaju dole i samo dolaze. Naravno odma kamper. Neznam sta bi trebao, otic mozda od tamo? Pravit krugove po mapi i pucati po staklima?

Opcenito ljudi previse whinaju. Kao price da ima 60 posto cheatera u igri. Ja dosada vidio mozda 5 cheatera otkad igram. Ali naravno kad dobijem nuke odma sam cheater i to me prozivaju ljudi koji su tek na 20tom levelu.