View Single Post
Staro 18.01.2010., 16:53   #2353
Moree
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Btw. kako uspijete dobit nuke, pa meč pre brzo završi?
Ja ovih 30+ nukova sam u 90 posto slucajeva dobio na samom pocetku igre, znaci 25:0. Najbolji recept po meni je cisti rush i flankanje, jako puno paziti na radar...tamo gdje nema tvojih, tamo je enemy team. Uvijek najvise pretrcim i nikad nisam u grupi sa svojima, nego daleko od njih. Killstrekaovi za nuke su: harier strike, chopper gunner, nuke.

Citiraj:
Autor aircanada Pregled postova
TD je cisto kampiranje i igranje sa tezim noobovima. Na ostalim modovima, je lakse, jer duze traje, pogotovo demolition..
Neznam bas, meni se cini da ljudi previse abjusaju rijec "camping" pogotovo na tdmu. Za mene je camping na tdmu kad se neko sakrije u neku sobu ili kutak i samo gleda ko ce naletit.
Jucer su me prozvali kamperom jer sam ih pwno na Terminalu ko male majmune. Ja gore na stepenicama a oni se spawnaju dole i samo dolaze. Naravno odma kamper. Neznam sta bi trebao, otic mozda od tamo? Pravit krugove po mapi i pucati po staklima?
Opcenito ljudi previse whinaju. Kao price da ima 60 posto cheatera u igri. Ja dosada vidio mozda 5 cheatera otkad igram. Ali naravno kad dobijem nuke odma sam cheater i to me prozivaju ljudi koji su tek na 20tom levelu.
Moree je offline   Reply With Quote