View Single Post
Staro 18.01.2010., 16:17   #9
robi64
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Imao sam dotičan laptop. 700Mhz, 384MB i 20GB.

Najbrže se može staviti max 700Mhz i 512MB memorije. Pošto je prijenosnik star , zamjena procesora nema nigdje i vrlo jako teško naći. S obzirom tih 50Mhz nečeš osjetiti u radu nikako. Zaboravi na to.
Memorija - ako uspiješ nabaviti model PC100 SDRAM onda imaš sreće
Hard disk- stavi bilo koji ali bolje 5400rpm. Za sada su cijene skupe :/ početan model 60Gb dođe 420kn cca.
Optika- postoji ali opet skuplje nekih 400kn. Nema potrebe promjeniti.

Pretpostavljam da i baterija ne drži kako treba

Na tom laptopu najbolje ići Win2000 NT , može ići Win XP ali samo SP1. Bez ikakvih zakrpi jer užasno usporava . Samo isključi update i udri miško.

ma da, stavio sam disk od 80gb sa 4200rpm koji sam imao od prije viška,na njega sam stavio xp pro,probao sam win7 ali me traži još memorije(512mb)a ja imam 256mb, zato sam i stavio ponudu da kupujem dotični RAM,update imam uvijek isključeno,stavio sam i WLAN karticu i sve radi,e sad imam jedan problem ali ću to staviti pod softwer problemi pa vidi ili netko tko zna pa da mi pomogne i da kako se ulazi u bios kod ovog prijenosnika

Users Manual (PDF, 800 KB)
Technical Specifications (PDF, 192 KB)

Ako patiš na fensi šmenci izgled kao Vista i 7 jednostavno zaboravi. Samo češ ga mučiti i jače će zagrijati. Svrha ovog laptopa je pregledavanje e-mail i dopisivanje messenger ponešto pregledavanje foruma.
robi64 je offline   Reply With Quote