Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
winamp - nista dostojno, osudjen si na iTunes
total commander - Path Finder
msn - Msn
skype - Skype
thunderbird - Thunderbird
utorrent - uTorrent, Transmission
ultramon (za dual desktop) - nepotrebno, ako zelis dva docka Dock-It
MPC - VLC
XBMC (provjereno radi na osx-u)
office 2010 - MS Office 2008, uskoro 11
coreldraw x4 - Illustrator, Indesign?
adobe cs4 - Adobe CS4
atube catcher (skidanje s youtubea opcije su zvuk ili slika u razlicitim formatima) - Safari (Window->Activity)
smartrename - Better Finder Rename
ABBYY FineReader 10 Professional Edition - Abbyy Finereader
|
zahvaljivam, da i mislil sam si za corel da ce tak biti vec bi davno otkantao njega no u corelu mogu otvoriti AI, a kroz adobe .cdr nemogu jedina stvar koja mi smeta kod adobe-a
haha kaki TC - ovaj path finder razvaljuje
EDIT: vidio sam neke program sto se tice barcode-a, e sad me zanima dali postoji neki u kojem ja kucam samo brojke a on mi daje opciju koju vrstu barcode-a trebam i odma pravi neki fajl koji se moze ubaciti u illustrator, lega koristi spanjolski a meni se bas neda pipljat po njemu tri dana jer neznam ni 2 rijeci spanjolskog
dal trebam ovaj .DMG fajl sto sam dobio pretvoriti u iso pa zaprziti na dvd, ili jednostavno mogu s nekim burnerom trazim po googleu vec 30min no nista nenalazim svi vicu magiciso pa convert,

tko pita ne skita
nakon 4h citanja nasao sam faking ultraiso i opalio convert iz dmg to iso, i vidi vraga proradilo je dolazim zatim do vmware 7 i kad ono nikak da se pokrene instlacija no neodustajem ali svakako ljudi molim za pomoc

mozda naredna 4h budu teza a neko dodje s 2 recenice i ucini me sretnim
...nikoga nema ni nakon podosta vremena tak da sam osudjen na cekanje

da mi neko malo pojasni neke stvari ajmo redom
1. instaliran VmWare Workstation 7
2. .DMG sam pretvorio u .ISO file
3. odem u vmware i odaberem tamo dodaj novu virtualnu machinu oke dodajem, zatim medju svim silnim linuxima, windowsima nenalazim nigdje da pise max ili unix palim google pise negdje freebsd da probam oke ulazim u freebsd i nepalim odma mašinu

odem pogledat postavke stavio sam 1024mb rama, namjestio odakle da vuce iso fajl, nat je u bridge modeu, jednu jezgru sam namjestio da koristi no sta god mjenjam i koliko god se patim dobivam uvijek ovo
http://www.imagesforme.com/show.php/...0118221904.jpg
pokusavam F8 jer su neki rekli da je to boot menu nedobivam nista s time, jedino sto mi radi od tih kratica je F2 (bios)
no dalje nzm procitao sam vise nego cijeli zivot s googla, nacito sam se drugih tutoriala, wikipedije ala sve moguce no sutra idem kupiti DVD DL zaprziti to na cd pa da vidim oce to bootat uopce jako sam nestrpljiv

a nekad odgovore nemozes dobiti brzo hehe, molio bih nekoga da mi kaze dali moram tijekom bootanja ukucavat neke komande ili nesto jer sam vidio da se spominje nesto da se treba ukucavati -x -v (mislim da su taka slova pisala)
ako mozete pojasnite malo zaostalom ciki s windowsa