Citiraj:
Autor Roberto
Meni osobno je SL bolji, no opet, sve ovisi o tome što ti treba.
Iz mog iskustva BT radi bolje nego u svim windowsima, kamera ovisi kako koja, programi za dizajn i adobeovi alati rade jednako ili bolje nego u winsima. iWork mi je tu negdje s officeom, malo je drugačiji način rada i ako se navikneeš bit će ti super.
A backup... što drugo reći osim: Time Machine
http://www.apple.com/macosx/what-is-...e-machine.html
S obzirom na matičnu i proc ti možeš furat vanilla kernel, štio je poprilična garancija da će ti radit gotovo sve i da će radit brzo skoro ko i na pravom Macu.
|
evo nadam se da te necu daviti no ako si voljan na skype ili msn me dodat ako koristis nesto od toga dvoje pa da mozemo procavrljati malo o tome, javi mi samo na PM podatke da te dodam, posto sam trenutno malo nov s osx-om i odusevljava me svake sekunde
1. dali ima neka stranica koja mi skenira kompjuter da vidi dali je sve kompaktibilno (vidim vuescan podrzava osx skener rijesen, printer je ip4300 canon (nasao na support stranici da i ovo radi), kamera Trust wb 1400t, imam neki bluetuth stick nzm ni ciji je to sam dobio na poklon)
2. evo ovak napisat cu neke programe koje koristim na W7 pa ako netko moze pokraj njih napisat nemorate sada traziti ono sto znaze i sto preporucate
winamp
tag & rename + renamer (za uredjivanje podataka na mp3-icama)
total commander
msn
utorrent
ultramon (za dual desktop)
MPC
XBMC (provjereno radi na osx-u)
office 2010
coreldraw x4
adobe cs4
atube catcher (skidanje s youtubea opcije su zvuk ili slika u razlicitim formatima)
subtitle workshop
smartrename
ABBYY FineReader 10 Professional Edition
ako znate nesto na OSX-u da je bolje ili slicno ovme eto nek napise zahvaljujem od srca

jer neznam di bi cito trazio