na nabavi ima jedna firma koja je naglasila da je us layout ali je cijena ja mislim makar 10%veća nego kod linksa...sve us vemu zgodniji je us layout ali za te novce proći će i hrv. layout
EDIT : evo kupih...sviđa mi se ukratko...imam mx revolutiona i dinovo edge ali moram priznati da mi se više sviđa ova kombinacija...
ukratko komentari:
pros:
- mojoj ogromnoj šapi više paše mx1100 zato jer je visoki pa mi lijepo stane u ruku taman za razliku od revolutiona koji je ipak niži malo
- oni dolje palm restovi su stvarno od nekakve spužve pa mi se i to sviđa jer su mekani i udobni i ne klizi ruka
- cijena definitivno joj ide u prilog
- navikao na onu eject tipku na powerbooku i ovdje je također vidim

(+ paljenje/gašenje kompa yaay [iako imam laptop

])
- odmah spremne za zabavu : mišonja dolazi s sanyo eneloop a tipkovnjača sa 2 duracellke koje traju do 2015

-application switcher : fak yeah...predobra stvar
pro/cons

:
- nije "pro" nego "amaterska" s velikim enterom

- malo je možda preogromna (navikao na dinovo edge jbga)
cons:
- malo treba da se čovjek navikne na dizajn (duboke tipke + do sad uvijek tipkao na onim "trapez tipkama" tj da onako se šire...ove su ravno uspravne pa je malo čudno gledati u malu površinu i rupe između tipaka)
- miš istini na volju ipak ostavlja dojam jeftine plastike u odnosu na mx revolutiona...ugl ipak bi ja rekao da je razlika u cijeni zbog materijala koji je daleko bolji na revolutionu...isto vrijedi i za tipkovnicu...osim palmrestova ostavlja nekako jeftina plastika dojam (doduše kao što sam rekao imao sam do sad revolutiona i dinovo edge pa ajde možda to ipak nije usporedba neka pošto je ovo došlo ravno 5 puta više od wave-a)
Conclusion:
sve u svemu definitivno best buy i ako imate para a treba vam mišonja i tipkovnica definitivno ovo uzmite...ali pazite! malo je nespretno za gay-ming...wasd su nekako malo preblizu stavljene i još su na različitim visinama
btw je se to meni čini ili je ovaj miš u kompletu "plave boje" tj oni natpisi a u solo modu je narančaste?iskreno više mi se sviđa narančasta za miša...ova svijetlo plava jednostavno nekako nepaše...ni na tipkovnici ni na mišu