View Single Post
Staro 17.01.2010., 21:35   #1700
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
puno puno hvala no ono sto me zanima je sljedece, dali kad bi usporedili w7 x64 i SL x64...igram cod4, radim u adobe programima i corelu, slusam glazbu na winapu no neigra mi ulogu xbmc koristim za multimediju znaci dosta program je podrzano, ajd nek mi netko s slicnom konfom napise zauzece rama, dali mi se isplati preci s w7 na SL prvo gledajte sto se tice dizajna i brzine rada kompa

bit cu zahvalan na svakom odgovoru, no ono sto me jos zanima dali mogu preko virtual machine-a pokrenuti SL i da vidim kak to funkcionira dali ce sve biti podrzano
Virtualnom instalacijom SL nećeš saznati da li će ti sve biti podržano u SL-u, ali vrlo jednostavno možeš kompatibilnost svojih komponenti provjeriti na webu.

Obzirom na konfu vrlo vjerojatno bi ti radilo gotovo sve (što se komponenti i podržanosti komponenti tiče) na SL-u, ali nisam siguran koliko ti se isplati potpuni prelazak na hackitnosh s w7. Ipak je to hackintosh i nosi sa sobom određene probleme i ne donosi uvijek 100% kompatibilnost hardwarea.

Uglavnom, ako imaš vremena probaj instalirati pa se sam uvjeri kak radi stvar