Gle što se tiče rendanja u Maya, 3D Maxu, Cinema4D, ... ja bi ti preporučio dual stroj. Mislim dobiješ negdje što se tiće rendanja oko 1.85 (dakle recimo Duron 1800 + Duron 1800 = uber Duron 3330 za nekih 600 kn, aj sad ti meni nađi neki proc na 3330 koji košta 600 kn i s time da je ovaj uber Duron 3330 jači u rendanju od bilo kojeg 3,0 P4 EE, AMD 64 3000+ i inih ... misli jedan turbo brzi zidar miješa mort i slaže cigle ili dva polupijana ali jedan miješa a drugi slaže i tko će biti brži ...). Duron radi nakon bojanja u SMPu (zna CatKiller ima dva 1600

). Ja imam ova dva XP 2000+ ... još ako nabaviš neku FireGL ili Quadro karticu (ne mora biti bum pras tras nova, dovoljna je i neka starija ili modaš driverima neku od postojećih pa onda dobiješ i izbornik u driveru baš točno za pojedinu aplikaciju. Normalno da su nabrojani 3DMax, Maya, ...). Samo pitaj ... mislim imam ti ja tu još uvijek onu Tyan S2460, neki si još misle a neki su dekintirani pa ime je puno za još jedan proc, cooler i možda ECC RAM mada onom mačjem "smradu"

rade 3 obične pločice RAM od službeno podržanih 0 i neslužbeno 2 ...