View Single Post
Staro 05.11.2004., 13:12   #12
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Gle što se tiče rendanja u Maya, 3D Maxu, Cinema4D, ... ja bi ti preporučio dual stroj. Mislim dobiješ negdje što se tiće rendanja oko 1.85 (dakle recimo Duron 1800 + Duron 1800 = uber Duron 3330 za nekih 600 kn, aj sad ti meni nađi neki proc na 3330 koji košta 600 kn i s time da je ovaj uber Duron 3330 jači u rendanju od bilo kojeg 3,0 P4 EE, AMD 64 3000+ i inih ... misli jedan turbo brzi zidar miješa mort i slaže cigle ili dva polupijana ali jedan miješa a drugi slaže i tko će biti brži ...). Duron radi nakon bojanja u SMPu (zna CatKiller ima dva 1600 ). Ja imam ova dva XP 2000+ ... još ako nabaviš neku FireGL ili Quadro karticu (ne mora biti bum pras tras nova, dovoljna je i neka starija ili modaš driverima neku od postojećih pa onda dobiješ i izbornik u driveru baš točno za pojedinu aplikaciju. Normalno da su nabrojani 3DMax, Maya, ...). Samo pitaj ... mislim imam ti ja tu još uvijek onu Tyan S2460, neki si još misle a neki su dekintirani pa ime je puno za još jedan proc, cooler i možda ECC RAM mada onom mačjem "smradu" rade 3 obične pločice RAM od službeno podržanih 0 i neslužbeno 2 ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote