Citiraj:
Autor AMD
Ne širi dezinformacije ako neznaš ili nisi siguran, a očigledno je da neznaš.
VISA Electron od RBA RADI.
Ja s njom plačam preko PayPala gdje imam acc.
Kupovao sam do sada na desetke paketa preko DealExtrema i Ebaya. Od Kine, Tajlanda do Amerike.
Plačao sam bonove na Skype-u.
Igram sportsku na Bwinu dok još nisu imali lokalizaciju na HR (radi i plačanje i isplata).
|

Imam amex, diners, visu elecron od pbz, erste, rba, zabe, otpa kao sto i pratim neko vrijeme komentare ljudi oko situacija sa visa electron karticama tako da vjerujem da znam ponešto o tim stvarima.
I bitno je razlikovati priča li se o Visi- pravoj kreditnoj kartici ili Visi electron debitnoj kartici vezanoj uz račun.
Ukoliko se nešto bitno nije promjenilo u zadnjih godinu dana do kada RBA Visa electron se nije sigurno mogla koristiti (kao sto i Bubba potvđuje)- sto znam po komentarima ljudi kao i iz prve ruke jer imam VE koja nema troznamenkasti sigurnosni kod.
S druge strane imam i zabinu VE koja ga ima ali banka ne da da se koristi online dok su vec neko vrijeme provjereno funkcionalne one od PBZ-a i Erstea.
Dakle ti govoris da imas od RBA debitnu Visu electron vezanu uz koji račun? koju koristiš na internetu?