Citiraj:
Autor ProboY
nisam previše iskusan ali mislim da ti je hdd izgubil brzinu. dali ti se to dogodi nakon nekog vremena normalnog koristenja? dali ti vrijeme korištenja jednako i onda se smrzne ili nekad možeš dugo koristit nekad kratko?
|
Citiraj:
Autor ProboY
ja sam imal problem ugl zgubil je nakon nekog vremena brzinu i to rad bassa naijvijerovatnije problem je bil u zvucniku koi je tresel mog hdda i pojebal unutra nekog vraga. on je jako soporo otvaral ali nije vrisnul. nekad se zamrzaval i sve zivo radil. tj svaki put nakon kojih 1 sat se smrznul i vise nije htel nista radit osim da se restarta i ponovo sve radi... radilo se o barracudi 160gb hdd. I to nakon 1 i pol godine starosti. Imam sreče pa sam poslal na garu i sve je ok bilo. oni su rekli da je on izgubil catch brzinu od puno vibracija
|
Citiraj:
Autor ProboY
hdd ti je vrisnul. Upravo sad sam imal takav slučaj kod bratića. 1000 % ti je hdd kriv. evo ja sam stavil drugi hdd u komp i radi normalno. kupi novi hdd ili isprobaj. ja ti imam laptop acer i iz kca sam kolko vidim i ti si pa bi mogli sprobat da se uvijeriš da je hdd kriv. Javi mi se ak oces na pm. LP
|
mozes li strucno ili bar logicki objasniti ovo istaknuto