View Single Post
Staro 16.01.2010., 17:40   #9
Hasta
Premium

Datum registracije: Jul 2009
Ispred mene web stranica Chipoteke. Vidim na cjeniku imaju stvar koja mi treba(punjač). Nazovem, pročitam naziv artikla iz cjenika i čovjeku nije jasno šta trebam. Pročitam mu šifru, on nešto utipkava i kaže da toga nema. Pola sata kasnije pokupi me frend i zamolim ga da stane u Chipoteki jer je usput, a htio sam si pogledati za nekakav kabel. Naravno nađem stvar koje "nema" tj. punjač. Pitam jesu li to sad dobili, a prodavač me blijedo gleda i kaže da danas nije bilo nikakve dostave. Mislim si nema veze.
Kupujem klavijaturu i nađem najpovoljniju ponudu kod njih. Na cjeniku pokazuje da je ima. Nazovem i naravno nema ali stiže sutra ili najkasnije preksutra. Sutradan nazovem i nema. Prekosutra navratim u kasnim popodnevnim satima i pitam je li stigla, a tip mi odgovori da to već nemaju više od godinu dana i da neće ni naručivati. Tu puknem. Pozovem se na razgovor od prekjuče, a on će hladno da mi to tu sigurno nitko nije rekao. Vadim mobitel i u list poziva nalazim njihov broj i vrijeme poziva. Pokazujem mu i pitam ko je tada radio, a on se okreće i odlazi te pita nekog čovjeka moželi mu pomoći. Chipotka za mene više ne postoji jer mi je najgora stvar kad netko pravi budalu od tebe.
Hasta je offline   Reply With Quote