Ispred mene web stranica Chipoteke. Vidim na cjeniku imaju stvar koja mi treba(punjač). Nazovem, pročitam naziv artikla iz cjenika i čovjeku nije jasno šta trebam. Pročitam mu šifru, on nešto utipkava i kaže da toga nema. Pola sata kasnije pokupi me frend i zamolim ga da stane u Chipoteki jer je usput, a htio sam si pogledati za nekakav kabel. Naravno nađem stvar koje "nema" tj. punjač. Pitam jesu li to sad dobili, a prodavač me blijedo gleda i kaže da danas nije bilo nikakve dostave. Mislim si nema veze.
Kupujem klavijaturu i nađem najpovoljniju ponudu kod njih. Na cjeniku pokazuje da je ima. Nazovem i naravno nema ali stiže sutra ili najkasnije preksutra. Sutradan nazovem i nema. Prekosutra navratim u kasnim popodnevnim satima i pitam je li stigla, a tip mi odgovori da to već nemaju više od godinu dana i da neće ni naručivati. Tu puknem. Pozovem se na razgovor od prekjuče, a on će hladno da mi to tu sigurno nitko nije rekao. Vadim mobitel i u list poziva nalazim njihov broj i vrijeme poziva. Pokazujem mu i pitam ko je tada radio, a on se okreće i odlazi te pita nekog čovjeka moželi mu pomoći. Chipotka za mene više ne postoji jer mi je najgora stvar kad netko pravi budalu od tebe.