Citiraj:
Autor pinkskin
To je najmanja brzina na papiru.
Zapravo to je brzina do 4 Mbita, ja npr. mogu imat max 2Mbita jer kabal nemože propustit više, kod mene npr. cca 1/3 sela ima cca 2Mbita. Večinom korisnici sa sela gdje su kablovi stari po 20 godina i nikad mijenjani nemogu imat tih 4 Mbita.
|
Dok je npr meni download redovno 492 kb/sec,isto 4Mbit T-Com FLAT.
Inace,ni drugi nisu nista bolji...cura je na Optimi,i radili su razmjestaj u stanu,i vise nije mogla spajati komp sa zicom(moralo bi se busiti par zidova) nego je morala bezicno..i ja nazovem Optimu te im narucim router s WLAN-om i USB WLAN stick...Jos im napomenem da cu sam to napraviti,da ne moraju slati tehnicare,neka samo postom posalju sto prije. Pogadjajte,paket je dosao za mjesec dana,i to samo router. Da bi ja njih nazvao i psovao im sve po spisku gdje je USB "jooj,pa u narudzbi je bio i USB ali u nalogu nije...pa oprostite,ovo-ono.." i ja im rekao da cu otici po njega u Optimu ali ne,oni ce to poslat..i naravno,jos mjesec dana je trebalo da dodje USB. Cura nije dva mjeseca imala pristup netu,a morala je platiti racune za oba mjeseca i jo sto je platila odmah nakon prvog i USB,kojeg tada nije dobila. Toliko o Optimi...
u T-Com-u imam samo pozitivna iskustva. Moram li reci da sam ih pitao u 10.mj. za HD kameru da li mogu dobiti uz produzenje ugovora(naravno,nije se moglo) da bi oni mene nazvali pocetkom 12 mj.(nazvao me njihov tehnicar lokalni tu) i rekli kako su jucer imali sastanak i odlucili da ce mi dati kameru uz produzenje ugovora(naravno,i svima drugima)...da bi kamera dosla nakon 2 dana. Tad se jos nije ni reklamiralo da mogu korisnici dobiti uz produzenje..
Znam da je OT ali,iako T-com ima najskuplje Mbit-e i GB-jte ipak mi je najpouzdaniji...vec sam 3 god na njima i nikad nista.Eto,toliko od mene..