View Single Post
Staro 16.01.2010., 04:17   #3
Rebbit
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
ja sam bio par puta tamo, ako trazis ono sto zelis, i znas sta zelis (a oni to mogu prodat) onda su ok, naravno, nemoj njiih ukljucivat u svoj proces kupnje, nego sam trazi sta oces i bjezi..

dodjem u prizemlje(nisam znao za vise katova), reko imate sijalice g9, kaze ne znam, idi gore (ne na 1, ne na 2 kat, nego gore, pa si misli koji), odem gore, pitam lika na kasi, e imate g9 sijalice, halogenke, da, imamo tam na polici ak ima, ak ne, nema i upere prst u kut kata sa jedno 3-4 police, i hajd, nadjem ja to jeld, i nadjem 100 vrsta sijalica, al ove g9 nema.. i ok, i reko sad da pitam ista lika, al njih 3-4 na katu, vide da zujim i prevrcem po sijalicama al ne nude pomoc, i tako ja ode bez sijalice, bez ikakve uljudnosti.. al dobro, sta da im radim, ak me nece posluzit i pitat nece, ( a i nije bilo te vrste sijalica na polici) necu im ja sijalice u dupe nabijat da mi kazu koja je to....

p.s. fala bogu pa znam sta sam trazio kad sam iso kod njih...

a evo prekjuce sam trazio ata to sata konvertter... i nema i nema nigdje na netu, reko ajd idem nazvat njih, i nazovem, javi se lik, ja mu kazem jel imate ata to sata konverter, kaze on imamo, u roku od sekund, oko 80kn je, reko jelm ozete reci gdje se nalazi na vasoj stranici buduci da ga ja nisam nasao, kaze on: cekajte, evo vam broj artikla pa potrazite, i da mi u roku od sekund, ja nadjem i sve kako je reko, 85kn, tocno to (jos i bolje, bi-direct) i sav razgovor je trajao 1 min...

pa sad, prosudite sto je bolje... mozda je sve ovisno o osobi na koju naidjete

Lenovo Thinkpad T14
Logitech MX Master 2S
Logitech MX Keys

Galaxy S23+

Rebbit je offline   Reply With Quote