ajde napokon... joooj da je meni 5 minuta.
u krajnjoj liniji osobnim se majmunom smatram što poštujem rokove, dobro zapakiram robu, nikad ne prešutim neki eventualni nedostatak i ine akcije dobro poznate zdravom razumu.
imam ja ideju for once
napraviti vamo
http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=43 poseban podforumu bad trgovci i nutra otvarati per-user threadove... znači za svaki incident se otvara novi thread samo sa nazivom nicka osobe ili nick + kratki opis (tipa "syss - šalje šljunak umjesto grafičke") i unutra se fino prijavi bezočni štovatelj kukave rabote, te se u tom threadu razglaba sve do zatvaranja istog.
da ne pričam kako prije svake kupovine od bilo koga samo opališ taj thread i ctrl + f nick prodavatelja, jer budimo realni ovaj prilično veliki thread nitko neće pročitat kompletan prije kupovine, a samo se sjetite koliko je puta bilo "hijaaaaao nisam vidio da je dotični vamo prijavljen".
outcome može biti:
otvoreni thread - bačena ljaga i odbijanje potencijalnih kupaca što prodavaču u startu daje za misliti pošto mu je nick prilično javno vidljiv
zatvoreni thread - riješena situacija na dobrobit zajednice sa binarnom metodom selekcije:
ban
ne-ban + ljaga
+ eventualno bi jako zanimljiva restrikcija bila da nema pokretanja threadova na tržnici bez 50-100 postova in general.
pa da vidimo tko će biti dovoljno hrabar da se "odrekne" raznih kupoprodaja na najvećoj hardware tržnici u hrvata zbog 50kn/2 šarafa/zagubljene garancije
pusa, boli me glava od razmišljanja