Posto ja trebam isto(premda iz posve drugih razloga) mislim da ti mogu reci da u ovoj prciji od drzave toga neces naci nigdje.
Svojevremeno sam obisao par trgovina po zagrebu koje bi trebale imati takvo nesto.
Kad sam ih pitao sta trebam gledali su me tako bljedo kao da sam ih trazio gorivo za nuklearni reaktor
Jebes takvu drzavu u kojoj imas jednu i pol trgovinu koja drzi kvalitetnu termalnu pastu, a na koju opet moras cekat mjesecima.
O dvokoponentnom ljepilu, malo vecim ventilatorima, djindjama za kabel management, izolacijskom materijalu,... da ne govorim
Da se razumijemo, nije to roba koje se prodaje ko mutave ali sigurno ima svoje kupce i najvaznije od svega nije skupa za uvoz i skladstenje kao neki drugi egzoticni djelov kao sto su vodena hladenja i sve sta uz to ide, dizajnerska periferija, djindje za iphoncice i slicne gluposti
Danas svaki mujo moze nabavit dvije graficke, tri monitora, par komada periferije, puknut to u nekoj supici na stalazu, povezat se s nekim generickim uvoznikom, sklepat kakvu takvu web stranicu sa popisom od 5k artikala i glumit vrlog poduzetnika