Citiraj:
Autor Mast3r Chi3f
Prvo, pusti price ja ti kazem sta je na stvari a to sam procitao od ljudi koji se malo vise razumiju od tebe i mene.
|
Gdje si to citao? Link? Jer sam ja citao suprotno. A i logika kaze da nece trebati veci bandwitdh zbog nacina kako to radi. Pa sam nvidijn dokument koji si linkao kaze da stedi memoriju i bandwidth.
Citiraj:
Autor Mast3r Chi3f
Drugo, sto se tice placanja, nvidija je 100% sve do sad kao i svi ostali placala po waferu, na kraju krajeve to im je zbog dobrih yieldova i odgovaralo.
Sad ce gotovo sigurno dobit nekakvu kompenzaciju od TSMC jer su im jedni od vecih partnere koji su jos ostali 
|
Nije jasno kako to mozes tvrditi kad niti ti niti ja nismo vidjeli ugovor koji nvidija ima s TMSC-om. A da ce sigurno malo TMSC progutati govna hoce, no ako ATI vise nema problema na 40nm procesom (a nema) a Nvidija ima onda mozda i nije problem samo u TMSC-u.
Citiraj:
Autor Mast3r Chi3f
Trece, biznis nema granica, ako im ponudi bolje uvjete i cijene presli bi oni i crnom vragu, uostalom to vrijedi za sve kompanije koje ganjaju profit.
|
Ovisi koliko si tvrdoglav, a nvdija je tvrdoglava.
Ja sam se spreman okladiti da ce prije ATI preci nego Nvdija
Citiraj:
Autor Mast3r Chi3f
Hvala svima na pohvalama, i pardon moderatorima na laganom outpicu.
|
Mogao bi ovo komotno biti novi thread recimo da se ne mjesa s originalnom temom.