View Single Post
Staro 15.01.2010., 13:30   #1037
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ma nisam,ali nešto sam se izučio po netu i shvatio da E8400tke imaju debilan bug zaglavljenih senzora,i da je razlika tipa C0 15 i C1 11 za senzore posve normalna . Osim toga,imam pomalo zastarjelu verziju 3.00 RealTempa, skinuti ću 3.40, i skinuti ću CoreTemp zadnji,pa ću pogledati.

Rješenje bi moglo biti i isključenje QFan opcije koju volim držati na Optimal/Performance jer ipak nije isto bio Fan na 2600 ili na 1090 rpm.

Treća stvar je upravo to što si rekao, jednostavno ga izvaditi i doviđenja,očistiti i nanijeti novi tanki sloj ACS5 paste. Ništa drugo mi ne pada na pamet,eh da..

Četvrta stvar kod ove idiot-situacije iznenadne je vcore, shvatio sam da sam malo pretjerao ipak,i da ekipa sa 1.225V postiže 3.6ghz. A ja sam jako jako dugo imao upaljen load line kalibraciju i 1.375V,tako da ne bi isključio ni da se kurio,ma ne znam više sam,na poslu sam,zamolio sam razera da prebaci na OC temu,izgubio sam volju,vidjet ću.

Pogotovo kad ovo čitam :

http://www.xtremesystems.org/forums/...73999&page=226

Što se katane 3 tiče,a čuj hladnjak je odličan,baza je kao ogledalo finiširana, jedino postoji mogućnost pete stvari tj. sranja,da nisu svi push pinovi ušli,odnosno da je jedan olabavio uslijed vertikalnog okretanja casea,montirao sam na stolu horizontalno naravno,možda nisam dobro koji stisnuo.

Tnx na pitanju al ono,izgubio sam volju,moram to dobro dobro popodne vidjeti što softverski,što hardverski što se da napraviti,moram ga ohladiti,i pod cijenu da radi na 1.25V/2500rpm,al zato će nahebat nortbriđ sa 1.4+V.

Subjektivno ipak,uspoređujući Freezer i Katanu,ne bih se baš odlučio za zadnjeg,dobar je taj Freezer i dalje,jako. Bar za C2D.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 15.01.2010. u 13:45.
thedream je offline