Citiraj:
Autor generic9974
ako sa misem od 50 kuna nisi imao problema i zadovoljan si ......vjerojatno nista od ovog ne bi primjetio da ga koristis ... no zasto davati 350 kuna kad te zadovolji i ovaj od 50
firmware ne radi na W7/64bit ...
pa ako bas nemas drugi OS na stroju ... napravi upgrade na bilo kojem drugom racunalu ... firmware ostaje u misu
driveri? ... pa ubodes mis i radi kao i svaki drugi ali ako te ne zadovoljava da radi kao svaki drugi i zelis recimo da ti na desni klik ispise slovo Đ u notepadu ili imas istegnut kvadriceps pa ti je tlaka vuci mis puno prema gore ali lijevo-desno ti ne smeta onda ti trebaju driveri
ali osjecaj drzanja u rukama ovog misa i misa od 50 kuna .... ogromna .. pogotovo ako mis drzis 8,10 ili 12 sati dnevno
|
Tko je rekao da sam "zadovoljan sa misem od 50 kn"!?

Pogledaj malo bolje sta sam napisao.....tj. samo sam citirao ekipu koja je pisala svoja iskustva i rekao da po onome sto sam procitao je bolji mis za 50 kn jer sa takvim nisam imao ni slicnih problema kao ekipa za ovim Razerima. Inace koristim skoro 2 god. Logitech G5 rev. 2 i nikada nisam imao nikakvih problema. Imao sam i jos par "skupljih" Logitech miseva no ostao sam na G5 rev. 2 posto mi se pokazao kao najbolji......no to je moja ruka i moje misljenje naravno.
Ponavljam jos jednom, nisam nikakav "fan" logitecha ili bilo koje druge markice....ali ovakve stvari su jednostavno nedopustive ako vec toliko das love za neki mis.....
Sta ocekivati od misa!? Da radi kako treba zar ne!? Lijepo ga spojis u komp, instaliras drivere i zaboravis na njega.....a ne da imas sve te probleme sa misem!

Nisam nikada koristio Razer proizvode (osim Goliathus podloge za mis koja mi je odlicna

) i nakon sto ovo procitam sta kaze ekipa koja ima navedeni mis sta da mislim!? Da je to ok mis!? Meni bas tako i ne izgleda.
Mozda je to bila neka losa serija.....mozda su na ne znam koji nacin "mrcvarili" mis...a mozda su u sumi....

uglavnom meni ne izgleda kao neki dobar proizvod.
Inace mis "drzim" u ruci cca 15-ak sati dnevno i da me mis tako hebe kao vecinu ekipe davno bih ga zavitlo u zid.
Clown evo kaze da nema nikakvih problema, sto je uistinu rijetkost u ovoj temi pa moguce da je pokupio dobar primjerak misa....no kupnja tako skupog misa ne bi trebala biti "lutrija" i stvarno je zalosno ako je istina sve ono sto su vlasnici napisali.
Dok isto tako vjerujem i Alenu i njegovom iskustvu jer nema razloga da covjek laze, a imao je npr. Razer Lachesis.....jer po nekoj logici da mu je mis bi ok onda bi ga i ostavio te ga i danas koristio.