View Single Post
Staro 04.11.2004., 16:28   #1
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Angry grob od 2500 kn

Kako sam više lud od tih kokoš supermarketa, papakmax, maknimise, idiotzeta i ostalih "velikih" trgovačkih šupa ... mislim udaviše me susjedi jel dobar ovaj komp Sempron 2500 za 2499.- kn a? Jel će raditi i onak izgledati i imat onaj vizualni filing nečega ko tvoj i oću ja sve to moć ko i ti, mislim tvoj onaj gore slabiji komp je ipak "samo" stari pentium III kaj ne? I sada ti čovjeku objasni da:
Kućište = 700 kn
Napajanje = 400 kn
Ventilatori 6x30 + 2x75 = 330
Zalman za NB = 55
Pasivci za RAM = 4x 80 = 320
Round cablovi = 2x 45 + 30 = 120
Tastatura = 200
Miš = 150
Podloga = 150 (nemam ali planiram, a tu da bude ista cifra)
Total = 2425 kn
OK a sada mi kažite di je tu upisana i jedna komponenta od PC, dakle tu je pobrojan pleh, pa još malo pleha i neka plastike koja se vrti ... to je sve samo ono kaj je vani, nema komponenti ...
joj ... i onda kažem tipu nemoj kupiti u kokoš šopu komp to ti je kita

... ne ode lik i kupi si "pentijuma 4 aka Celeron 2400" sa čak 256 MB xy DDRa, strašni 9200SE sa punih 128MB RAMa i čak neki combo DVD i uglavnom pokrene čovjek C&C Generals ZeroHour kad ono sve stoji trza, ne miče se, mislim da ih crta rukom ljudi bi se brže kretali po mapi ... hm .. pa ček ja sam na onom tvom celiću 1300 sa 512 SDRa i onim 8500 to igrao i sve je letilo u 1024x768 ??? Ne nekaj ne valja sa kompom, ja bum to reklamirao, a jel neki drajver u pitanju to vi meštri stavite loše pa nama poslje to naplatite a, jel to fora ... mislim i sad ti jadniku koju bu to plačal narednih 12 mjeseci objasni da je to super-ultra-turbo-extrim kokoš ali je jedini problem kaj je krepana, ali takva je od rođenja a s vremenom bu sve gora i gora ... mislim i onda izjava ma to je do grafičke bum si ja stavil bolju neku 9600 ili 9800 to mi je jeftinije od punokrvog P4 ili više RAMa i bolje ploče ... mislim taj celić 2400 nebi nahranio S3 Virge64 a kamoli jedan 9800 ... ne znam da li hrani i onu "bulemičarku" 9200 SE ... mislim nakupina smeća u kutiji koja je stvarno smeće ... mislim da ovaj tu plastični koš pored stola pretvorim u kućušte bolje bi izgledao i bio kvalitetniji ...
Mislim, em ljudi u Hrvatskoj nemaju para i onda ih ovako uludo bacaju okolo, mislim ja se ne bunim, ja ću ih učiniti još siromašnijima jer bum svako malo morao nekaj slagat i preslagivat u tom smeću ... moram samo do doktorice opće prakse da vidim kad sam zadnji put dobil tetanus i ostale pikice da se ne razbolim petljajuči po tom smeću ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote