View Single Post
Staro 14.01.2010., 15:27   #2634
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo kako ne bi bilo da ljudi imaju samo problema sa hardwareom evo moje priče od ovih dana.

U ghetaldusu je prije nove godine bila akcija staro za novo. Daš stari okvir i dobiješ novi. Pošto imaju očito jako sposobni marketing/web mastere nisu napisali uvjete po kojima se to može obaviti. Shodno tome ja sam donio stare naočale i stare papire na kojima je recept (dioptrija) i iznos za koji su kupljene naočale. Tamo sam zaposlenici Ghetaldusa dao stare naočale i objasnio da im dajem te i da želim nove ali po dioptriji koja mi je na trenutnim naočalama te sam joj dao te naočale koje su mi trenutno na nosu. Ona je klimnula glavom i kao sve 5. Dolazim po naočale ali nije sve ok jer su ZAJEBALI i napravili mi naočale po starim dioptrijama te sam jučer otišao reklamirati. Reklamacija je zaprimljena i dobio sam neki papirić. Danas me zove ta ista zaposlenica te mi objašnjava kako njezina šefica ne priznaje reklamaciju. Znači ONI su zahebali stvar jer su ne sposobni i ne slušaju što im klijenti govore te onda pokušavaju krivnju svaliti na njih!

Radi se o 1200kn i ne namjeravam to popušiti. Ima tko kakav savjet ili je možda imao slično iskustvo?
Hamm je offline   Reply With Quote