View Single Post
Staro 14.01.2010., 13:00   #1
Juzernejm
Premium
Moj komp

Juzernejm's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
wireless radi, ethernet ne??

Na t-scumu sam i imam Thomson 780i WL koji je do nekidan radio koliko toliko normalno.

Sa laptopa se uvijek spajam preko wirelessa a to šljaka i sada, dok se sa pc-a spajam preko etherneta. Od prekjučer su mi se na PC-u počele događati čudne stvari.

Prvo je nestala internet konekcija iz my network connections. Nakon toga router više ne vidi pc niti pc vidi router (probao sam reinstalaciju drivera i javlja da router nije spojen).

Naravno mislio sam da je neka gamad od virusa, skenirao sam sve sa kasperskym, malwarebytes antimalwerom i spybot search & destroy. Našao je par komada ali ništa bitno, a ništa se po pitanju konekcije nije promijenilo.

Onda sam skužio da odjednom imam još jedan problem, a to je da ne mogu puštati nikakav video (koristio sam vlc i win mp classic).

Pomislio sam da je problem u nforce driverima i ostalo (koristim integriranu mrežnu).
Kad god sam mijenjao tcp/ip postavke Lan konekcije ili pokušavao uninstalirati drivere od network adaptera i sl kompjuter se zaštekao.

Ponovna instalacija tih drivera sa cd-a od matične nije ništa promijenila. Ustvari je. Sad mi je nestala i Lan konekcija.

W
T
F

pišem sa laptopa koji je spojen na router bežično, znači problem mora biti u kompu. ali ja sam bez ideja
Juzernejm je offline   Reply With Quote