Ako sam dobro shvatio.....a mislim da jesam.....ne radi update firmwarea kako treba na X64 pa neka njesra da moras koristiti tipkovnicu posto mis nakon restarta ne radi, problemi sa driverima, onda ono "famozno" grebanje, netko tamo spominje podmazivanje sa WD40 itd.
Onda citiramo "sretne" vlasnike:
"Dakle, lijevi klik već 2. put popravljam. Što se događa?
Registrira ga kao doubleclick, i jako je čest problem. "Rješava" se tako da se na microswitch naspreja WD40 i isklikće do smrti. Onda to radi kojih mjesec dana, pa opet.
Scroll se razlohao da je to jezivo. Svaki drugi put stane između 2 zupca, a to se ne da popraviti jer je cijeli mehanizam od scrolla u jednom nerastavljivom sklopu, koji je uz to, pogađate, zalemljen za pločicu."
"Ok, ekipa, nakon 3. (!) WD-40-iziranja lijevog mouse buttona mi je pukao film.
Nabijem i njih i njihove Hyperštex™ gumbe.
Izrada je na rangu Trusta i Geniusa 525.
Ako ovo nije dobar primjer made-in-chinititisa, ne znam što je."
"Samo mi se zblesirao 2puta kada sam isao firmware updejtati... smrzao se i nereagira dok ne restartam komp... ono WTF?
Pa sam odustao... (bio sam preumoran)..."
"Na sreću sam sa podlogom dobio malo teflonske trake. Al i bez tog problema mis je s.anje."
"evo, i ja postao
ponosni vlasnik Deathaddera
jel probao neko update-at firmware na Visti 64-bit...ne uspjevam...osim sto se smrzne mis(sto je normalno), find new hardware mi ne nalazi mis kad se pokrene...
inace, jako sam zadovoljan sa misonjom...javit cu kad/ako ce se pocet padovi habat...
jedino me jebe da po meni pretjerana osjetljivost...pase mi na vece pomake, ali kad moram pogodit malu ikonicu neku koja mi je blizu kursora i mali je pomak, onda imam problema...imam iskljucen acceleration koji bi vjerojatno rjesio taj problem... koje postavke osjetljivosti su vama najugodnije za rad u win, a koje za igranje?"
"evo, dobio odgovor od Razor supporta...
update firmware-a nije moguc na Vista 64-bit platformi
veli lik da ga instaliram na win xp 32-bit i da ga tam flasham...
e sad..reko, nema problema, imam drugi komp doma umrezen sa XP ionako...al tam nisam ni uspio drivere instalirat, ne vjerujem...nakon sto trazi, veli da mu fali adder.sys file, a nakon kaj ga skopam veli da je incorrect version...jel imo jos ko takvih problema?"
"firmware se ne moze flashati na 64-bitnoj platformi, vele...
reko, ajd, nije neki problem, stari komp mi je jos uvijek doma umrezen...sa winXp 32-bit...
instaliram drivere sa CD-a, ustekam ga u USB port i srusi mi komp sa BSoD"
I tako zeljene stvari vlasnika tako odlicnoga misa za kojega iskesiraju finu lovu:
"Neki dan je izašao novi firmware, v1.28NDC!"
Sta....ceka se neki SP za mis da napokon proradi kako treba!?
Nisam nikakav "fan" bilo koje "marke"....ali po ovome je bolje uzeti neki drlog od 50-ak kn posto ja ni sa takvima nisam imao ni slicne problme kao ekipa sa ovim Razerom.
Zalosno je sto das toliko love za neki mis i onda svi ti problemi! Katastrofa!

I sta onda reci kada sve to citas od "zadovoljnih" korisnika!? Da Razer radi ok miseve!? Osobno nisam nikada imao Razer mis (htio kupiti tipkovnicu njihovu no kada sam vidio da nemaju podrsku za Win7 x64 lagano sam odustao i hvala Bogu da sam to procitao na vrijeme), a nakon sto sam ovo procitao bjezati cu od Razer miseva kao vrag od tamjana.

Ovo samo potvrduje da su svi testovi po netu i tako hvaljenim casopisima jedno veliko smece i naravno reklama.....