View Single Post
Staro 14.01.2010., 02:12   #15
BukYMast3R
Premium

BukYMast3R's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
da rezimiram, Linksys WRT54GC je odličan router. Cijena u ponudi Bneta nije konkurentna nimalo i rađe pokušaj pronaći dotični negdje jeftinije, ali taj router je definitivno jedan od općenito best-buyeva, ak ne želiš velke hrge. WLAN je radil uredno, LAN bez beda sa 4 kompa odjednom na netu i igranje, puko je jedino kad je uPnP bio uključen na routeru, al iskreno... dosad nisam još našo router koji nije puco kad mu je uPnP uključen.
Taj sam router (WRT54GC) "pokušao" kupiti kod njih, kupnja "na licu mjesta" nije išla, pa sam zatražio isporuku routera, potpisao prvi puta zahtjev, trebao stići u roku od 7 dana kak je pisalo, nije stigao, prošetao se 8. dan do bneta u nadi da ću dobiti konkretan odgovor zašto router još nije isporučen na moju adresu, na to dobio odgovor da oni nemaju taj papir koji sam ja potpisao, rekoh uredu, nestao negdje papir, potpišem ponovno, čekam ponovno 7 dana...od routera ni riječ.Zvao ih, odgovor je bio: nažalost, nemožemo vam isporučiti dotični router jer ga trenutno nemamo na lageru. (). Isti dan kupio WRT54GL prek oglasa, nekako sam ga uspio naštelati nakon par dana zezancije.Od tada je sve radilo kak spada, al priča s bnetom ne završava ovdje.Dva mjeseca nakon kupnje WRT54GL routera, dobih pismo od bneta u kojem je pisalo da račun za 2 isporučena routera nije plaćen + nekakvi dugovi za neplaćen 1. i 2. mjesec prošle godine (internet usluga) () = oko 1000 i nešto sitno kuna ... dalje su slijedile svađe s osobljem (to nebih u detalje opisao), srećom, do ove godine se sve riješilo

...eto, ako je još netko takve ili slične probleme imao sa bnetom, znajte da niste jedini
BukYMast3R je offline   Reply With Quote