View Single Post
Staro 13.01.2010., 22:41   #664
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Moje iskustvo, ujedno i upozorenje!

Obzirom da nemam neku osobito klokersku ploču, podržava phenomeII ali ne i otključavanje jezgara, odlučim ja u Unismediji iskoristiti vrlo dobru cijenu x3 720 be proca od 849,00 kuna.
Nazovem ja tako, iz druge mi se prodaja javi, i ljubazno mi naprave ponudu. Dođem, iskrcam lovu, dofuraju mi kutiju na kojoj lijepo veliko piše x3 720 be. Hvala lijepa, doviđenja. Naočale (+1,75, ni na mobu bez njih ne vidim q...) ostavim u autu.

Dođem krajem dana doma, ulovim malo vremena i rekoh, idem zamijeniti procesor. Razrežem zaštitnu naljepnicu, otvorim kutiju, pogledam procesor, a ono na njemu piše Athlon x2, opn počinje sa 5000, WTF!!!!!
Priznajem, oblijao me hladan znoj, pa jel postoji veća budala od mene da kupim x2 5000+ procesor za 850 kuna?! Jer, kutiju sam doma otvorio, ko će mi sada vjerovati da je u original kutiji krivi procesor! Kakva prijevara, kakva krađa!

Drugi dan, poprilično uzrujan i nabrijan, izađem s posla, i pravac reklamacije na 2. katu Vrbana, u glavi već vrtim kak se kontrolirati ako krene njihovo vrdanje...

Onda srećom krene bolji dio priče, nakon kakvih 15 minuta njihovih konzultacija zamijenili su mi procesor i ispričali se. Ovog puta stvarno onaj koji piše na kutiji.
Nadam se da bi to zamijenili svima, a ne samo meni, korpulentnijem gospodinu u srednjim četrdesetim.

Dakle, poželjno je provjeriti kaj kupujete prije nego izađete iz dućana.