Citiraj:

Autor  aircanada

Ono sta je iritantno u igri je spawn. Pa to su napravili UZASNO. Sa chopperom u 40 sekundi mos napravit 50-60 killova bez problema ako ti je chopper na polovici mape di se spawnaju, jer postoje samo 2 spawna,i k tome su jako blizu... 

| 

Je da, sure, možda ako igraš debilni Domination ili HQ, i sa Danger Close, jer se na tim modovima na određenim mjestima (HQ location i Domination zastava) skupljaju ko blesavi
U HC TDM sigurno nemoš, jer tamo em nema spawn rapinga, em ima random delay u spawnu
Igram igru od dana kad je izašla i još nisam doživio da me netko ubije tri puta nakon spawna, jer će igra brzo promjeniti spawn mjesto
Spawn sistem na šestici je relativno dobar, bar na TDM modu.
COD 4 je i dan danas nakon 7 patcheva majka sveg spawn rapinga.
To je strašno koliko si tamo tek mogao nakupiti.
Nego, evo ja prešao u drugi prestige, šteta što nisam dobio sedmi costume slot, a i malo mi bed bio... 1800 killova sa M4, 1800 sa ACR, 1200 sa M16, Fall kamuflaže za ACR i M4, malo falilo za Red Tiger M16 i tako... ali eto... neka 

Sad neću forsirati kamuflaže i to, samo ću nabijati EXP da što prije dođem do 70.og lvla i odmah ću u sljedeči prestige jer mi je 6 Costume Classova opasno malo