vidim da sada ide puno skystar kartica pa bi mozda i kupio, ali me zanima sljedece, imam kod kuce digitv pa me zanima dali mogu gledati i na tv-u digi isto tako da si i provucem na skystar...znaci u isto vrijeme oadvoje, isto tako dolazi sad ova digitalna televizija dal bi se to moglo spojiti nekako...sto se tice ovog dijela totalni sam tudum
jos me zanima dali je ikako moguce npr. ako se moze i digitv i STB spojiti na jednu skystar karticu
Citiraj:
Autor syss
ajde prvo skoči pa reci hop i pogledaj 720p od 10gb i 1080p od 20gb na 22" sa 1 metar udaljenosti... da ne pričam više.
pusti ti broj pixela i matematiku, pričam o subjektivnom dojmu.
gle da je uz tu avermediju uzet i skystar2 hd i wavefrontier antenu onda imaš super setup, a baba bi isto tako imala i kotače minus 2-3k kn u džepu.
čovjek (za kojeg ne znamo ni dali ima postojeći dvb-s setup) pita za dvije karte od 4 glave, a ti si već na multi-lnb sistemom sa motorom.
|
ja sam gledao prvo na 22'' pa na 24'' pa na 20'' i razlike izmedju 720 i 1080 nije bilo eventualno tu i tamo bas da sam primjetio neku ovecu razliku, kad sam preso s tih malih na 40'' tu se razlika vidila...e sad stvarno ako ce netko ici buljiti i traziti svaku crticu onda ce reci vidi razlike ali ovako cist sumnjam