View Single Post
Staro 13.01.2010., 01:48   #4572
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Pogledao sinoc Inglorious bastards, nisam uopce znao koja je tema filma dok ga nisam poceo gledat. Film je po radnji odlican ali ja osobno nikako nemogu probavit kadrove mucenja ljudi..jednostavno pre krvolocno za mene, bez obzira sto znam sto se sve desavalo u WWII.

Na kraju bi dao ocjenu 6.5/10. Dobio bi 10/10 da nije bilo kadrova na koje sam jednostavno morao okretat glavu..
ha? par scena, nista posebno.

Citiraj:
Autor BladeRunner Pregled postova
Evo nešto za tebe kad ti je to brutalno. http://www.imdb.com/title/tt0093608/
nisam gledao jer ne gledam previse filmove, ali onda svakako nabaci koji komentar na Cannibal Holocaust (papčić, ovo nikako onda nemoj gledat).

inace, koliko sam uspio naci informacija, u veljaci napokon svjetlo dana bi trebao docekati Srpski film. ako je tko zaboravio, o ovome je rijec .
(valjda) inace su ih malo svabe zeznuli jer su, hm, ovaj, malo optuzeni za pedofiliju ili nesto tako. uglavnom, film spaljen, sada valjda madari rade opet na prebacivanju na vrpce.

Burko je offline   Reply With Quote