View Single Post
Staro 12.01.2010., 23:52   #644
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ako koristi inače taj monitor (koji neznamo koji ima jer nije rekao) kao PC monitor i gleda se te udaljenosti ima više nego smisla. 1080P sadržaj na 22" L220X izgleda nadasve odlično što se kvalitete slike tiče i bolje i štrije od bilo kojeg 22" HD Ready (ili druge malo veće reze) LCD-a. Ako nemaš problema sa vidom i imaš 20/20 vid ili bolji vidjet ćeš te detalje i uživati u puno boljoj kvaliteti slike.
ako vidiš razliku između 720p i 1080p na 22" ekranu sa maltene bilo koje udaljenosti... posred žila me reži. za test skini 720p 20-30mbit i 1080p 5mbit, pa ćeš vidjet u kojem grmu leži zec.

Citiraj:
To je ulog za budućnost koji nije skup.
dok ta budućnost dođe, avermedia će izdat 3d tunere sa integriranim kokičarem... pričam naravno o našim krajevima.

Citiraj:
Ne vidim u čemu je fora izbjegavati DVB-S ako čovjek ima satelitsku. I isto tako ne vidim sa kojom bi forom neka druga kartica istih mogućnosti imala bolje kanale!
bojim se da nema jer bi vjerovatno spomenuo "imam satelitsku i tražim dvb-s kartu", a i ako ima (da se ne ponavljam) fta kanali su očaj, a "bolje" kanale čitaj između redaka.
syss je offline   Reply With Quote