View Single Post
Staro 12.01.2010., 22:55   #4563
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
Meni je tak u "sjecanju" onaj film kad Will smith ,naravmo a tko drugi nego visoki crni neustrasljivi dovitljivi AMER , uzmi neki avioncic u razbije onaj ogromni brod od vanzemaljaca.Prije toga je inicirao da se sve nacije svijeta ukljuce u to , tek tolko da se se gledatelji iz ostalih kontinenata ne osjecaju zakinuti.

odvratna americka propaganda.
Ne, naravno. U pravu si. Američki film nikako ne bi trebao imati za glavnog glumca tamnoputog visokog Amera. Nego bi američki film trebao svojoj domaćoj pa onda i globalnoj publici predstaviti domaći film sniman u Kini, sa Mađarom u glavnoj ulozi a Balkancima u sporednoj. Isto tako, oni bi velikim svemirskim brodom trebali napasti invaziji sklone vanzemaljce u čamcu, a ne obratno. I da film bude uspješniji, trebali bi izgubiti te bi se trebao obavezno snimiti nastavak filma u kojem vanzemaljci izlaze na izbore na Balkanu. I svi su odjednom obrazovana elita. Jedina preživjela nacija iz prvog dijela, Ameri - o kojima u prvom nastavku nije bilo riječi, trebali bi u drugom nastavku biti glasačke kutije. Čisto da se izbjegne propagiranje.

Meni je taj propagistički film baš mrak. Ako sam zbog toga visok i tamnoput, e pa onda nek baš budem.