Problem je sljedeći. Imam iphone 3G sa 3.2.1 softwareom, jailbreakan i otključan.
Naime, uređaj (ili mreža) više ne prima SMS poruke ni pozive iz kanadske mreže Rogers, što mi je čudno jer je do prije 5 dana radilo sve normalno. Problem se pojavio nakon što mi je osoba iz Kanade pokušala poslati MMS koji naravno nije stigao a tako ni sljedećih 20 ak SMSova i 2-3 poziva.
Pokušao sam nazvati VIP operatere ali oba puta su rekli da nema nikakvih problema sa uređajem pa tako ni sa mrežom, tako da sam obavijestio tu osobu da kontaktira svoje operatere i da oni rješe problem, ali oni su praćenjem njenog poziva ustanovili da poziv/sms stane čim stigne do naše centrale te da je njezin broj prijavljen kao spam u mojoj mreži/broju/uređaju/kartici te da zato ne mogu primiti poziv.
Sve u svemu nitko nezna što se događa, kandski operateri krive naše a naši kanadske a ja još uvijek ne mogu primit ni sms ni poziv.
Tako da me zanima ako je još netko ovde imao sličan problem da mi eventualno kaže šta trebam napraviti

Jedna inf. na uređaju nikada nije korištena aplikacija iBlacklist ili utipkani bilo kakvi kodovi za zabranu poziva ili poruka ili bilo čega drugog. Uređaj sam danas kompletno resetirao i instalirao novi software i opet isto.
Molim nekoga za pomoć