View Single Post
Staro 12.01.2010., 21:14   #448
Miratz
Ursus maritimus tyrannus
Moj komp

Miratz's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor khm Pregled postova
....vidi se po njihovom webu koji kao da je iz '95.
Ne mogu vjerovat da si jedna firma kojoj je webshop oblik funkcioniranja moze dopustiti takav nakaradan i nesredjen sajt.
Cisto me strah otamo ista naruciti.
Potpisujem izjavu da je sajt ko iz 45-e... ali ja za sada imam samo ok iskustva. "Stuff" je obično drugi dan bio u dućanu i uredno bi ga pokupio... samo, mislim da su se organski prerasli... Prodaju više nego mogu ugodno (za sebe I za kupce) handle-at...

Oj Gazdo od Protisa, u HR se živi od dobrog glasa (... OK... i privlačnih cijena op.a.) - pa imajte na umu sljedeće... Kad već tako dobro radite uzmite kojeg čovjeka više, koji recimo, može i od doma radit, i SAMO se javljat na telefon (naravno uz ocjenu kvalitete usluge od strane korisnika, nekakav studoš i sl.) i provjeravati statuse narudžbi... Ljudi bi bili sretni, 23,5 kuna po satu za 5 sati špice poziva, do koje se dođe laganom analizom... Dakle, za 150-ak kuna per day, napravite 25% više prodaja jer ljudi ne popi7de i ne odu u neki walk in dućan - i dalje ne vjerujući web shopovima. Vjerujem da uz vaše marže nije lako zaraditi tih 150-ak kuna, po danu brutto, ali opet, ostavili bi traga na HR HW Retail sceni kao Oni Koji Su Kvalitetom Usluge Pomeli Pod Sa Najvećima...

Eto, morao sam.

ps. Ovaj savjet je besplatan. Nisam tražio predujam kao Neki...