View Single Post
Staro 12.01.2010., 07:57   #43
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Imao sam curu 5g do prije neka dva,tri tjedna..tako da je svi bilo njoj odnosno nama podređeno,ali inače sam igrao dosta dobro košarku,pogotovo u obrani,bio na turnirima,igrao HAKL i REKLA lige davno,i tako,još kao balonja mali ,uglavnom od 5. godine igram košarku,i uživao sam u tome dok sam imao svoj svijet i život..

Veza me dosta shebala,i tako je i završila,shebano.

Uglavnom sad većinu vremena radim,i učim za magistarski rad,tj. čitam literaturu pa ću krenut lagano pisat da dovršim do ljeta,tj. 9mj pošto sam odavno položio sve ispite.

Izlazim i da i ne,prije 3x tjedno,sad ako jednom u 3 tjedna..od kompova ništa posebno ne igram,osim emulatore za konzole koje obožavam. Ovo nešto sitno HW-a što iskomentiram,prodrljam,promjenim,to je više gušt, čak ne ni hobi,zašarafim koju konfu po potrebi iz usluge,i gotovo.

Obično znam i često sjesti u auto,i odvesti se sam ili sa prijateljicom bilo di u HR ili čak vani,di mi pukne ovisno o vremenu,novcu itd.

Ostaje naravno glazba i pokoji jači koncert,pošto slušam ovo govno od 3 osnovne,to je nekih 17g već,16,tu negdje.Baš ono - od malog balonje u crnoj majici i šmrkljima.

Također i popijem redovno koji ban ovdje na PCE,ili bar karton,ali to je već default setting ,tu sam 5tu godinu malo pomalo..4+ teče..

Živjeli
thedream je offline   Reply With Quote