View Single Post
Staro 11.01.2010., 18:12   #4539
Mad_Duke
Guest

Pandorum - Oke zamišljeno, ali priča je isprazna i nezanimliva. Imao sam feeling da film traje 2 i pol sati, tako da ima problema i sa pacing-om.

Donnie Brasco - Pogledao nakon jako dugo vremena opet. Odličan film.

Gamer - Imao je sve što je bilo potrebno da bude odlčan film, a zakazao je u skoro svakom pogledu.

Moon - Obilježio je ovu godinu kaj se tiče SF-a zajedno sa District 9. Dobio inspiraciju da opet pogledam 2001.

World's Greatest Dad - Onaj tko je očekivao klasičnu komediju se zaje.. Meni veoma zanimljiva dramica. Baš je dobro došla za pogledat.

Clerks - Nakon valjda preko 5 godina opet pogledao film. Nije ostario niti godinu dana. Sve što je film predstavljao tada i danas funkcionira odlično. Predobro.

Clerks 2 - Jedan od rijetkih veoma dobrih nastavaka. Uostalom, prvi film gdje je netko rekao točno ono što mislim o cijeloj LOTR trilogiji. (filmovima).

The Invention of Lying - Takvu nesposobnost nisam vidio već jaaaako dugo. Prva polovica filma je bila odlična, a onda kao da je sve stalo. Šteta truda sjetiti se takve teme, početi dobro i onda kada bi trebao biti vrhunac komedije, sve pada u vodu.
  Reply With Quote