11.01.2010., 14:16
|
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Autor Disco
Evo uzeo diticni i gore su win7 64bitni, e sad ja sam htio napravit novu particiju i za to koristio paragon partition manager 10.0 64bit. Medjutim on mi krene to radit pod windowsima i onda veli da treba restartat windoze da zavrsi proceuduru, kad to krene radit na pocetku se samo izvrte neke crtice ko da nes ucitava i onda crni ekran, lampica od hdd-a ne blinka, ako ugasim laptop i opet startam windoze pojavi se neki cudan izbornik na kojem pise da biram vistu, linux bla bla, ja izaberem prvu opciju i sve se boota normalno, ali particije nigdje, probao sam partition magic 8.05 al on ne radi u ovim win.
Da ja taj crni ekran pustim nek radi 1h ili duze, jel to normalno, jel ima neki drugi program za particije?
Hvala!
EDIT: rijeseno! Laptop je ZAKON! Vrti COD:MW2 bolje od mog desktopa iz potpisa! (u mene reza 1280x1024 a na lapu 1366x768 tako da i nije neka razlika)
|
ja sam za particioniranje koristio "EASEUS Partition Master 4.1.1 Server Edition" na ovom lapu i sve je proslo bez greske, istina da duze vrijeme traje ali napravi posao nema sta 
|
|
|