View Single Post
Staro 11.01.2010., 13:36   #41
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
pratim ja .

hvala svima na savjetima, tocnije, vecinom kritika.

samo bi prije htio razjasniti par stvarcica:
ovo nije nikakva kopija, kupio ventove i poslozio kako mi se cini da najbolje pasu.

financijski sam mogucan trenutno kupiti i 10 puta (doslovno) jace konfe. A mozda i 20... Nije stvar trosenja novaca, nego se pokusavam rijesiti hrpetine ventilatora koje nigdje nisu stavljeni. Novac odlazi na puno korisnije stvarcice. Da sam imao svih 7 istobojnih ventilatora, ugradio bi ih, a ne stavljao sarene.

prvo sam kanio cijelo kuciste prelakirati, i naprijed ostaviti samo kostur kucista, cekao sam 1-2mj potrebne lakove i nisam ih dobio pa sam od toga i odustao.

savjete bi poslusao, kao sto i jesam neke. kuciste sam kanio pofarbati u crno, ali nakon sto sam narucio lakove i nisu mi stigli, odustao sam.

inace, komp kojim se ja sluzim je iz siga 'komp. 1', i nema ni jednu neonku ili sl jer me to smeta. ovaj komp stoji u dnevnoj, na podu, kao HTPC, unutra sam samo 'nabacao' dijelove koje sam imao doma, umjesto da kupujem nove. sarenilo me bas i ne smeta, jer svaki vent/kabel dolazi do izrazaja, a to je bitno kad frend ili sl dode u posjetu. Ponavljam, samo sam stavio stvari u kuciste, htio sam jos staviti 4 neonke (plave) i prekidace, ali rekao sam - cemu, ionako ce stalno biti ugasene...
Svaku neonku, ventilator ili sl je moguce ugasiti, ako nekome to smeta.

i moram se sloziti s drugima, da nikako nebi mogao podnjeti ovaj komp pored sebe. mogao bi, ali ako je bocna prekrivena necime... i bez prednje stranice, koja mi je odvratna.

ovo je cisto komp/kuciste, onako, za zahebanciju. komp je u dnevnoj iza stolova i sl, na podu, i kontrast plavo/zeleno/crveno se kuzi i dobro izgleda.

mozda ste krivo shvatili da je meni ovo prelijepo kuciste, s sarenilom da je bas kul, ... reci cu - nije, ali zasto da kupujem novo kuciste/ventove, ako komp nece biti kod mene, i kad vec ovo imam?

Imam jos tocno 21 vent doma, bas me zanima gdje cu ih ugraditi... - imao sam ih jos bar duplo toliko, pa sam potrosio na druge kompove koje posjedujem/koje sam posjedovao. Ovo mi je onako, cirkus-komp za po kuci...

Isto tako mi otac 'pati' na ugradnju multimedije, subwoffera, 7 LCDa u BMWe, monitore u 7erima i tako... Svako ima svoju zabavu i nacin kako trosi slobodno vrijeme, ja kompove sredujem iz zabave i dosade, ne zato da se divim svojim radovima. Komp koji imam (komp. 1) mi je cisto oke i lijep sam po sebi, bez neonki ili sl. Stoji pored mene i najbitnije mi je da je tih.

edit: kritike su oke, ali mislim da ismijavanje mene, komentarima da si komp stavim na stolic pored WCa ili sl mislim da nije korektno, koliko god komp bio ruzan.
Computer_Modder je offline   Reply With Quote