Tema: CM: DiRT 2
View Single Post
Staro 11.01.2010., 03:29   #450
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Constantine Pregled postova
a nabrijana impreza je impreza sa onim pro packom ili sto vec?
Nabrijana Impreza je rally car Impreza...

Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
momci....na slici lipo pise da je to chapel run - ne hairpin ! Samo jos 1 pitanje da nebi bilo zabune , pričamo o bas ovom autu ?

Ako je odgovor "da" onda sam jako impresioniran sa 1.36 ( bez zezanja )
Taj auto...samo da je Rookie,ne bih se moglo ispod 1:40...Kod mene je All Star paket(nemam sto lagati i praviti da se vozim Rookie).

Ne znam,neka Šole napise koji je kod njega "paket",ako ima Rookie(a i ostali),mene mozete komotno obrisati s liste ako mislite da je krsenje pravila natjecanja. Kada sam govorio "nabrijana Impreza",naravno da sam mislio na rally car Imprezu...Jer je vidljiva razlika kada se voze jedan i drugi.

Neka napise ekipa koja se natjecala jel imaju Rookie ili neki drugi paket,pa neka vecina odluci,odnosno postavi novo pravilo natjecanja...Da li auto(u ovom slucaju "obicna" Impreza,ne rally car) smije imati nesto vise od Rookie-a,ili se ne smije imati. Ako se odluci da se ne smije,neka se obrisu oni sa top liste koji nisu imali Rookie(ja sam medju njima) te da te osobe napravi novi rez sa Rookie Imprezom.

Eto ja sam za to da se moze imati ALL STAR npr,posto je po meni nabrijana Impreza rally car i vozio sam oba,vidi se razlika puno da je rally car bolji.

Tako da moj glas ide za to da se smije imati Rookie

mislav_os je offline   Reply With Quote